reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Gie_er powiedział że jak tydzień temu było wszystko ok i serduszko było to usg przy kolejnej wizycie dopiero zrobimy [emoji5]

DorciaMamaOlka miałam cukier 99.1 .. powiedział że dla kobiet w ciąży norma to 92 ... więc nie widzi jakiegoś bardzo zagrożenia ale woli żeby skonsultować się z diabetykiem [emoji4] a z krzywej wyniki powiedział że diabetyk będzie potrzebował.. więc jutro jadę się kłuc i pić gkukoze[emoji58]

reklama
Nimiti , Kola , Wonderful boże jak to możliwe. Az lezki mam w oczach bardzo bardzo wam wspolczuje mam nadzieje ze to pomyłka i niedługo tez ktoras z was pochali się swoim groszkiem z serduszkiem. :((

Gie_er powiedział że jak tydzień temu było wszystko ok i serduszko było to usg przy kolejnej wizycie dopiero zrobimy [emoji5]

DorciaMamaOlka miałam cukier 99.1 .. powiedział że dla kobiet w ciąży norma to 92 ... więc nie widzi jakiegoś bardzo zagrożenia ale woli żeby skonsultować się z diabetykiem [emoji4] a z krzywej wyniki powiedział że diabetyk będzie potrzebował.. więc jutro jadę się kłuc i pić gkukoze[emoji58]
No to jutro będziesz miała bardzo słodki dzień ;-)

Ja akurat na krzywej cukrowej jakoś specjalnie nie cierpiałam. Tutaj w przychodni dają buteleczkę prosto z lodówki i o smaku cytrynowym, więc pije się to dość gładko :sorry2:
Potem też się dobrze czułam, więc w sumie się cieszę, że sprawdzają w radzie czego...
A o detwktorze nie myślałam nigdy... ruchy w obydwu ciążach zaczynałam czuć ok 16 tygodnia i wtedy detektor tak naprawdę przestaje być potrzebny.

Jej... taką miałam ochotę na śledzie, zjadłam i żałuję, muli mnie nieziemsko :baffled:
Jak w sumie po wszystkim ostatnio

Dziewczyny tak strasznie mi przykro... Nie wiem co mam powiedzieć... Tak mi smutno [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Może jest nadzieja, u mnie gin też nic nie widział 6t6d...

Kur*a mać!!!!

f2w3rjjgyxbhua3h.png

U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.

Kola, dopiero doczytałam... mam ogromna nadzieje, ze za tydzień usłyszysz inne wiesci[emoji1364] trzymaj sie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry