reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny u mnie dzisiaj nerwowo w pracy zostałam wezwana na dywanik. Po moich interwencjach w zeszły czwartek o lżejszą pracę dla ciężarnej dzisiaj szef działu powiedział mi że u nas jest ciężka praca i oni nie mają czasu myśleć jaką mi dać lżejszą pracę i lepiej żebym została w domu....

U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.

U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.
Kochana cuda się zdarzają -jestem tego przykładem, w którym jesteś tyg?

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Nesdi sproboj sol bromowa i rob inhalacje z tego .naturalne a i pomaga
Niunia cały czas się inhaluję, do tego zatoki płuczę solą fizjologiczną o wyższym stężeniu. Jednak ja mam zatoki do operacji, - w dodatku potrójnej bo i przegrodę mam krzywą, polipy w zatokach szczękowych i zupełnie praktycznie zarośnięte ujścia zatok ...mam skamieniałe zatoki od ropy. Naturalne sposoby pomagają mi na chwilkę...

Cześć dziewczyny u mnie dzisiaj nerwowo w pracy zostałam wezwana na dywanik. Po moich interwencjach w zeszły czwartek o lżejszą pracę dla ciężarnej dzisiaj szef działu powiedział mi że u nas jest ciężka praca i oni nie mają czasu myśleć jaką mi dać lżejszą pracę i lepiej żebym została w domu....
To uciekaj na zwolnienie ... bo co zrobić :/
Trzymajcie się.
Niunia trzeba wierzyć do samego końca .. który to tydzień ?

Trzymajcie się.

Zaciskam kciuki by było dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Niunia cały czas się inhaluję, do tego zatoki płuczę solą fizjologiczną o wyższym stężeniu. Jednak ja mam zatoki do operacji, - w dodatku potrójnej bo i przegrodę mam krzywą, polipy w zatokach szczękowych i zupełnie praktycznie zarośnięte ujścia zatok ...mam skamieniałe zatoki od ropy. Naturalne sposoby pomagają mi na chwilkę...
Oj biedna ty

reklama
Hey dziewczyny, widze ze niezaciekawe rzeczy sie dzieja. U kazdej cos jedne chore drugie badania nienajlepsze, ale mega fajnie ze mozna chociaz liczyc na wsparcie miedzy soba, wyzalic sie i napisac co lezy na sercu. :( u mnie tez srednio. Myslalam ze trafilam na placzliwy tydzien 7 a juz mam 9 i nadal nic. Bez zmian. Ciesze sie ze przeszla mi infekcja drog moczowych i skonczylam brac antybiotyk, ale psychicznie siadam poprostu. Niby wszystko okey, a ja czuje sie taka bezuzyteczna, ciagle chodze narzekam ze boli mnie glowa i brzuch, powstrzymuje sie zeby nie brac przeciwbolowych. Moje dziecko chodzi i sie pyta czy telefon jest dla mnie wazniejszy niz ona :( zawodze ja, ze nie mam sily bawic sie z nia i uczyc jak kiedys :( skad mam wziasc sile i energie zeby zachowywac sie 'normalnie'??? :( nie wiem juz z kim mam pogadac i co zrobic ...

f2w3rjjgnfui97fh.png

Do góry