pyzunia86
Fanka BB :)
Nesdi sproboj sol bromowa i rob inhalacje z tego .naturalne a i pomagaSpoko, przeżyję, ale muszę odetkać zatoki bo mi łepetynę rozsadza ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nesdi sproboj sol bromowa i rob inhalacje z tego .naturalne a i pomagaSpoko, przeżyję, ale muszę odetkać zatoki bo mi łepetynę rozsadza ..
Kochana cuda się zdarzają -jestem tego przykładem, w którym jesteś tyg?U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.
Niunia cały czas się inhaluję, do tego zatoki płuczę solą fizjologiczną o wyższym stężeniu. Jednak ja mam zatoki do operacji, - w dodatku potrójnej bo i przegrodę mam krzywą, polipy w zatokach szczękowych i zupełnie praktycznie zarośnięte ujścia zatok ...mam skamieniałe zatoki od ropy. Naturalne sposoby pomagają mi na chwilkę...Nesdi sproboj sol bromowa i rob inhalacje z tego .naturalne a i pomaga
To uciekaj na zwolnienie ... bo co zrobić :/Cześć dziewczyny u mnie dzisiaj nerwowo w pracy zostałam wezwana na dywanik. Po moich interwencjach w zeszły czwartek o lżejszą pracę dla ciężarnej dzisiaj szef działu powiedział mi że u nas jest ciężka praca i oni nie mają czasu myśleć jaką mi dać lżejszą pracę i lepiej żebym została w domu....
Niunia trzeba wierzyć do samego końca .. który to tydzień ?U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.
U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.
Oj biedna tyNiunia cały czas się inhaluję, do tego zatoki płuczę solą fizjologiczną o wyższym stężeniu. Jednak ja mam zatoki do operacji, - w dodatku potrójnej bo i przegrodę mam krzywą, polipy w zatokach szczękowych i zupełnie praktycznie zarośnięte ujścia zatok ...mam skamieniałe zatoki od ropy. Naturalne sposoby pomagają mi na chwilkę...
Niunia o której jutro wizyta ??Oj biedna ty