Ja w poprzedniej wlosy farbowalam zwykla farba wlosyA ja szukam farby fryzjerskiej bez amoniaku i guzik...same tonery [emoji26] czyżbym była skazana na 20 cm odrost?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w poprzedniej wlosy farbowalam zwykla farba wlosyA ja szukam farby fryzjerskiej bez amoniaku i guzik...same tonery [emoji26] czyżbym była skazana na 20 cm odrost?
W drogeriach jest Olia, Garniera i Prodigy, Loreal.A ja szukam farby fryzjerskiej bez amoniaku i guzik...same tonery [emoji26] czyżbym była skazana na 20 cm odrost?
Farby bez amoniaku takie z drogerii to : Garnier Olia , Syoss Oleo, Loreal ProdigyA ja szukam farby fryzjerskiej bez amoniaku i guzik...same tonery [emoji26] czyżbym była skazana na 20 cm odrost?
Suuuper ja się już nie mogę doczekać. Czy któras w was też tak wydelo już na początku? Bo mi się 5 tydz zaczął a brzuch jak na 5 miesiąc przynajmniej
Ja dzisiaj sushi na obiad trochę zjadłam z krewetka i surimi
A właśnie z wędzonym łososiem nigdy nie wiedziałam czy jeść, wydaje mi się, że można, ale jak już w ciąży mi się zdarzyło, to raczej niewiele, tak na wszelki w
Ale fajny dział jaki temat dokładnie?
I gdzie się bronisz? Tzn który uniwersytet?
Ja z biologii molekularnej, szukałam nowych białek, składowych jednego kompleksu z RNA. U muszki owocowej mało praktyczna wiedza
Ale brakuje mi już trochę pracy, chciałabym bejbe odchowac i wrócić do labu
O, to jeszcze lepiejManki3 wirus hiv i zmienność genetyczna, na akademii medycznej. Ale nie pracuje w labie, skonczylam informatyke jeszcze i jako informatyk pracuje[emoji16]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom