reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Nawet mi się nie chce komentować!!! Nie potrzebnie mnie tylko przez ten tydzień nadchodziły od czasu do czasu złe myśli, mimo, że przeczucie miałam dobre, ale już sama nie wiedziałam czy tak jest czy tylko chcę żeby było dobrze!!! Dlatego na moim przykładzie już wiemy, że nie ma się co nakręcać!

Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa! Bardzo mi pomogłyście! Super, nie żałuję, że tu się zapisałam!!!

eiktrjjge03lkilf.png
lola to my a tym samym wózku jechałyśmy .Jak dobrze ze u obu wszystko dobrze sie zapowiada :D :D

reklama
Ja byłam na wizycie w 5 tydzień 4 dzień i serduszka nie było dopiero dwa tygodnie później.

Witaj pestka12

Dziewczyny od dwóch dni męczę się z bólem pleców :( jestem codziennie 8 godzin w pracy i cały czas na nogach. Jak wracam do domu to kładę się do łóżka bo plecy baaaardzo mnie bolą . Czy ktoś też tak ma ? To normalny objaw w tak wczesnej ciąży ?

Ja byłam na wizycie w 5 tydzień 4 dzień i serduszka nie było dopiero dwa tygodnie później.

Witaj pestka12

Dziewczyny od dwóch dni męczę się z bólem pleców :( jestem codziennie 8 godzin w pracy i cały czas na nogach. Jak wracam do domu to kładę się do łóżka bo plecy baaaardzo mnie bolą . Czy ktoś też tak ma ? To normalny objaw w tak wczesnej ciąży ?
Mnie męczy ból pleców, ale to dlatego, że od kilku lat mam z tym problemy + mialam zlamaną kosc ogonową, ktora sie źle zrosła :/

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Cześć dziewczyny :) Jestem Magda. O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się wczoraj, dzisiaj byłam u ginekologa. Jestem w 5/6 tygodniu ciąży. Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu. Jest to nasze pierwsze dziecko. Co prawda nie planowaliśmy dziecka jednak bardzo się cieszymy. Jestem jednak kompletnie ,,zielona'' w tematach ciążowych. Czy macie jakieś rady, wskazówki dla ,,początkujących'' przyszłych mam? :)
Pokora.. i wyciszenie... i gratuluję i witamy w kręgu wrześniówek [emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja w pracy zawsze dużo dzwigalam to może teraz to wychodzi... Nie wiem. Czy mam się martwić czy to normalne

Dziewczyny, tez tak macie? :( ja przechodze chyba jakies zalamanie nerwowe. Wszystko mnie boli, glowa, brzuch, nie moge normalnie funkcjonowac. A musze chodzic do pracy, dawac corke do szkoly, gotowac tak jak kazda z was.. Ale czuje sie jakbym zaraz miala pasc na twarz i juz noe wstac. Ciagle mam lzy w oczach jak nikt nie widzi to leze i placze bez powodu. Wszyscy w okol mi mowia ciaza to taki piekny stan itd a ja w glebi duszy zaczynam sie zastanawiac czy to wszystko przetrwam... Boje sie o fasolke ze to na nia zle wplywa moje nerwy ale nic z tym nie moge zrobic. Zawsze mialam tyle sil, wszedzie mnie bylo pelno, robilam tyle zeczy na raz. A teraz sie czuje jakbym umierala :( co mam robic? Tez tak macie? To dopiero poczatek... Boje sie myslec co bedzie potem :(

f2w3rjjgnfui97fh.png

M2b, witaj Kochana![emoji846]

JoannaRak, znam to uczucie, tez wyłam jak bóbr, to te hormony nas rozwalaja[emoji4]

Ja teraz czekałam i poszłam na usg 7+0, zeby mieć pewność, ze zobaczę serduszko.

Dziewczyny, czy wolno nam zjeść wędzonego łososia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, tez tak macie? :( ja przechodze chyba jakies zalamanie nerwowe. Wszystko mnie boli, glowa, brzuch, nie moge normalnie funkcjonowac. A musze chodzic do pracy, dawac corke do szkoly, gotowac tak jak kazda z was.. Ale czuje sie jakbym zaraz miala pasc na twarz i juz noe wstac. Ciagle mam lzy w oczach jak nikt nie widzi to leze i placze bez powodu. Wszyscy w okol mi mowia ciaza to taki piekny stan itd a ja w glebi duszy zaczynam sie zastanawiac czy to wszystko przetrwam... Boje sie o fasolke ze to na nia zle wplywa moje nerwy ale nic z tym nie moge zrobic. Zawsze mialam tyle sil, wszedzie mnie bylo pelno, robilam tyle zeczy na raz. A teraz sie czuje jakbym umierala :( co mam robic? Tez tak macie? To dopiero poczatek... Boje sie myslec co bedzie potem :(

f2w3rjjgnfui97fh.png
Też tak miałam w 7 tygodniu, cały tydzień przeryczalam. A teraz jestem w 9 i czuje się dużo lepiej także głowa do góry będzie dobrze;)

Do góry