reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
CzarnaMadzia - Przy dwójce cały dzien od 7,00 rano go pisałam, a to tylko z weekendu nadrobienie. :) Chciałam odnieść się do każdej mamy, a pewnie i tak coś mi umknęło, z góry przepraszam. :)
Wizyte mam 28 stycznia w sobote za 2 tygodnie, staram się pozytywnie nastawić, że będzie już wszystko i maluszek i piękne serducho. :)
Natuszka idiesz prywatnie na wizyte? Mi termin w szpitalu wyznaczyli na 24/02 wiec jeszcze ponad miesiac czekaja buuu

To jest pekińczyk.
Tak jak wam kiedyś mówiłam... On jest czasem agresywny... chciałam go przesunąć by nie widział w oknie listonosza bo agresji wtedy dostanie... a nie chciałam by szczekał bo dopiero maleństwo usnelo (męża siostry córka) to mnie zaatakował
:/ nic się nie stało... ale bardziej się wystraszylam.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

O wcześniejszym poronieniu dowiedziałam się w 14 tygodniu (martwica ciążowa, maluch zmarł w 10 tym tygodniu), więc do tego momentu nie będę pewna, ale jak powie na usg że jest dobrze, to nie będę się długo zastanawiać, czy dalej tak będzie. :)

Elmirka - Kochana ja bym się za przeproszeniem "posrała" ze strachu. :p Także idę 28 stycznia prywatnie i tak mam zamiar chodzić. :) 130 f bez badan nie moje, ale wole nie oszczedzac, przynajmniej luteine dostane. :)

No tak Po takich przejsciah to CI sie nie dziwie. Ja bedac z synem w ciazy lecialam do polski tylko Po to by zrobic usg. W 20 tyg poszlam jeszcze prywatnie do polskiej kliniki tutaj w anglii a potem to juz tylko nhs

Natuszka21 witaj :) Zaimponowałaś mi tym swoim tomiszczowym postem :D I dziękuję za ankietę :)

Dziewczynki ponawiam prośbę o wypełnienie ankiety ...Link do: Kobieta w ciąży potrzebuje:) - to nic nie kosztuje, zważywszy, że mamy forum za darmo :) Z góry dziękuję za poświęcony czas ...

Wróciłam z pracy głodna ..i zmęczona, ciekawa jestem jednak Waszych wizyt, więc udam się na odpowiedni wątek ..

Lola dzisiaj miała wizytę ?

Teraz to tylko sie model zebym choletazy ciazowej nie miala tak jak poprzednio. Do 37 tyg zylam w nieswiadomosci ze zycie mlodego bylo zagrozone a moja cisza byla wysokiego ryzyka

reklama
Do góry