Millo liczę że do piątku max soboty przejdzie.Nimitii to duzo zdrowka!!Ja mialam jelitowke 2 tyg temu..tez sie mega stresowalam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Millo liczę że do piątku max soboty przejdzie.Nimitii to duzo zdrowka!!Ja mialam jelitowke 2 tyg temu..tez sie mega stresowalam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie do dziewczyn które już mają doświadczenie w temacie ciąży mianowicie wybrałam ginekologa na podstawie opinii ze strony znanylekarz ,ma ponad 30 pozytywnych opinii . Lekarz okazał się super rzeczowy i bardzo miły ALE teraz wyczytałam że ginekolog który przyjmuje w tym samym mieście gdzie przyjmuje"mój lekarz" jest zastępcą ordynatora w szpitalu w którym prawdopodobnie będę rodzić. I stąd moje pytanie czy lepiej zmienic lekarza na tego zastępce ordynatora? Czy to wogole robi jakaś różnice? Dodam że ten drugi ginekolog też ma dobre opinie.