reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez nie robilam bety, nigdy. Nie chce się stresować. Mam usg w środę. Dziewczyny czy któraś z Was ma pracę przy komputerze? Bo ja ponoc na 4h dziennie przejde jak powiem o ciazy

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna2101 wazne ,ze przysrosla,uwierz mj ,ze nie kazdemu beta przysrasta ksiazkowo a i tak jest dobrze i moze tez byz odwrotnie ,czasem pzysrasta dobrze a ciaza nie rozwija sie prawidlowo,tak jest np przy pustym jaju
Wrzuc na luz bo i tak nie masz to wplywu,a stres tylko moze Ci zaszkodzic
Lekarz kazal Ci powtarzac bete?
Ja nie szlam bo nie chcialam sie stresowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak.dal mi skierowanie i tylko niepotrzebnie sie zestresowalam

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja.pierwsza bete mialam 196 druga 795a trzecia 4342 ;)

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Ja tez nie robilam bety, nigdy. Nie chce się stresować. Mam usg w środę. Dziewczyny czy któraś z Was ma pracę przy komputerze? Bo ja ponoc na 4h dziennie przejde jak powiem o ciazy

Chyba się zmieniły przepisy, poszukaj ale można już 8h tylko co godzina chyba 15min masz przerwy, poszukaj w necie

Proszę
Link do: Praca w ciąży przy komputerze - zmiany w 2017 r.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dalej jestem w szpitalu nie wiem czy pisac Wam moje zale czy moze Was nie obarczac zebyscie u siebie same nie martwily

Jak pisze zawile to przepraszam

Lilika przepisy się zmieniły. Były niedostosowane do obecnych czasów. Teraz komutery/ ekrany są juz całkowicie bezpieczne.

reklama
Do góry