reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jakie smutne informacje :( Tak mi przykro :( ja dlatego dopiero niedawno dołączyłam do wątku, bo bardzo się boję pierwszego trymestru... Jest taki nieprzewidywalny :(

reklama
Wiem że się zdarzają, nawet ginka mnie do tego próbowała przekonać. Dziś jest 6tydzień i 6 dzień, owulację miałam w 14 dc.
Kola jesteś w takiej samej sytuacji jak ja dwa tyg temu... 6t6d i owulka 14 dnia... U mnie mimo to ciąża młodsza o tydz...

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Nimiti, wonderful, kola co za fatalny dzień. Bardzo mi przykro. Tule Was mocno i trzymam kciuki za pozytywne testy juz wkrótce!

Paulaq23 wszystko będzie dobrze, może i nawet lepiej dla dzidzi jak nie będziesz pracować w takich ciężkich warunkach.

Nessi ja tez chętnie o sz i cz poczytam[emoji5] Ja sie dzisiaj wkurzyłam w przedszkolu bo sie przyczepiły ze moja Ala nie umie gloskowac. Ma 5 lat i do tej pory nie miały żadnych zastrzeżeń. Wracam po 2 tygodniach ferii i teraz nagle sobie przypomniały [emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ile lat ?
Jak to nie daje Wam nic ? Nawet ćwiczeń do domu ?
Dostajemy kolorowanki z obrazkami z sz, ale nie wiemy jak jej wytłumaczyć jak ma układać usta, język jakie ćwiczenia mogą jej pomóc. W listopadzie miała 5 lat, wizyty wyglądają tak że przychodzimy ona zaprasza Nadię na koniec daje nam ksero z obrazkami i termin następnej wizyty. I o ile w słowie np. szafa jest postęp o ile pamięta że to nie safa;-) ale w słowach gdzie sz jest w środku lub na końcu sytuacja się pogorszyła bo już na początku słowa podnosi język do podniebienia i zamiast np. kosz z "k" fonetycznie robi się jakiś dziwny akcent

Do góry