reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzis rano mój 5latek przyszedł do mojego łozka- przytulił sie do brzucha i mowi- kocham Cie dzidziusiu nawet jeśli jesteś dziewczynką ;)

Wlasnie kiedy mowic dzieciom??? Moj 5 latek (chlopiec) strasznie sie domaga rodzenstwa (koniecznie dwoch siostr) ale boje sie jeszcze mu powiedziec ... kiedy jest najlepszy moment? chyba go nigdy nie ma ... jakie macie doswiadczenie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 4 małe blizny po operacji wycięcia woreczka żółciowego i tez sie zastanawiam co z nimi bedzie. Jak świeża masz bliznę? Moje maja równo rok.

Ja miałam wycinany wyrostek 21 stycznia 2016 wiec tez ma rok blizna tylko nie miałam robionej metody laserowej a tradycyjne cięcie wiec ma około 5 długości i 0,5 szerokości

JoannaRak każda ma na to swój idealny moment. Ja mam 4 latka powiem mu dopiero po 20 tc.
Rodzinie albo powiem w marcu na urodzinach małego albo w kwietniu w moje urodziny.

Ja powiedziałam już Ale u mnie to inna sytuacja bo moje maluchy były już przy moim poronieniu niestety I Teraz wolę żeby wiedziały

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie córeczka też wie :) ale gdyby odpukać coś się stało to Nadunia wie, że czasem ktoś idzie do Bozi jak np. wie, że jej chomiczek jest w niebie z prababcią :) My i tak podjęliśmy wspólnie decyzję, że jeżeli coś pójdzie nie tak tak to dzieciątko będziemy chcieli pochować, ale niech się cieszy razem z nami bo na razie jest czym :)

Ja sie czaje kiedy powiedziec w pracy, zalezy co zobacze w czwartek na wizycie. U mnie w pracy teraz najbardziej intensywny okres bo pracuje w finansach nad zamknieciem roku finansowego a wiec godziny strasznie dlugie, duzo stresu ktorego probuje ominac.

Niestety nie jest tu tak latwo o chorobowe dlatego chce powiedziec szefowi jak juz cos zobacze bo nie wiem ile dam rade ... ale to facet a poza tym same mlodziaki u mnie i jedyna mam dziecko to sie troche obawiam ze nie zrozumieja ... [emoji33]

reklama
Dziewczyny wlasnie wrocilam z wizyty,dzis dopiero 3t6d na usg czesciowo widac tworzacy sie dopiero pecherzyk co jest normalne na tym etapie;) ale bylam glownie po leki ,bo mam jakies leciutkie plamienie no i jak dwa tyg temu zbadalam progesteron to byl jak norma w menopauzie,dlatego sie zdzwilam ,ze udalo sie zajsc,jednak luteina dziala cuda:) takze doatalam duphaston i acard
Nastepna wizyta 3-go lutego:)

Do góry