Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się zastanawiam tylko Emzilka bo wcześniej się z tym nie spotkałam
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia mi tez czasem się przypadkiem przy przesuwaniu na Tel naciśnieChcesz być dobrą to jeszcze walnie Ci oceną.
Ja w pon do lekarza i zobaczymy co wyjdzie... Na razie nie chce się stresować... W tym tyg nie miałam jak zrobić bety, bo miałam na 5 do pracy...
Trzymam mocno kciuki! Niech wszystko będzie dobrze.Pojde w poniedzialek prywatnie.Dziekuje ze jestescie!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam i biorę Zyx. Tylko teraz przez tydzień czasu miałam brać co drugi dzień, tydzień bez leku o ile dam radę i na kontrolę. W zamian dostałam aerozol Cromohexal.a są tu jakieś alergiczki? jak u was np.z lekami co zażywałyście przed ciążą a teraz? co na przeziębienie np?
Będzie dobrze! Dziś napewno Cię zbadająOd razu baz badania wzięli mnie na patologie ciąży może ze względu na porę.. Jeszcze nikt mnie nie badał bo lekarz operuje... Mam nadzieję że jutro zrobią badania i wyjdę...
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom