reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
A jeszcze mi powiedzcie beda mieli jakis problem z tym ze ciaza nie byla jeszcze potwierdzona na USG tylko na podstawie bety?

reklama
Witam wieczornie.

Millo trzymam kciuki za pozytywne zakończenie. Już tu któraś z dziewczyn dzisiaj pisała o swoich przejściach na izbie przyjęć i pozytywnym zakończeniu. Posłuchaj nimitii i idź do dobrego lekarza z dobrym sprzętem.

Naticzek czekamy na wieści. Trzymaj się dzielnie.

Ja coś mam dzisiaj kiepski nastrój. Chyba dopadly mnie wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy decydując się na trzecie dziecko właśnie teraz. Zamiast się cieszyć to wszystko mnie przeraża. Wiem że pewnie za chwilę mi minie ale dzisiaj mam jakiegoś doła. Najchętniej bym sobie z mężem winka nalala i się odstresowala a tak to muszę się bić z myślami.

1484421029-aaaaaa.jpeg
Taki mam duży bebzun :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Naticzek nie kochana spokojnie

Marcia będzie dobrze mi się dzisiaj tylko smutno zrobiło jak mloda w złości powiedziała że nie chce żeby się W ogóle urodziło A chciała bardzo

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry