reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Patii50 ja jeszcze nie rozszerzyłam diety bo jesteśmy tylko na kp. W marcu dopiero zaczniemy od marcheweczki :-) albo od kaszki jakiejś, zobaczę co mi pediatra powie :-)

Heloł :) a ja juz podaje od tygodnia obiadki,karmie piersia ale w zasadzie od poczatku mloda jadla tez mm flachą bo niechcialam czuc sie uwiazana na maxa a czesciowo musialam wrocic juz do pracy niedlugo po porodzie:) wszyscy mowili ze jak sprobuje butelki to juz nie zje piersi,albo ze strace pokarm a tu guzik prawda - je jedno i drugie i nigdy nie bylo problemu.chce ja powoli odstawiac i juz od paru dni zostalo jedno karmienie w nocy i dwa poranne. Mysle ze jak zima sie skonczy to ja odstawie calkiem. A marcheweczki, ziemniaczki itp. wcina az jej sie uszy trzesą:) na podwieczorek probowala, juz tez jabluszka i banana i jest super :) ogólnie młoda przekochana i uskiechnięta caly czas. Pozdrawiam Was serdecznie! P.s. Jak ten czas zasuwa!!!!

a.. trojka w obsludze latwiejsza jest niz jeden. Bo z automatu wszystko pokolei. No i chlopcy juz są dosyc duzi. pomagają troche przy B.. moge ich z nią zostawic i wysjc na spokojne siku np ;) W sumie to do porobludnia ich niema... potem wracają ze szkoly.. lekcje odrobią, poszaleją i sie okazuje ze juz trza sie kąpac i spac ;) W soboty jezdze z najstarszym na zajecia TUS i ani razu nie zgubilam dzieci :) Chociaz bywalo ze mialam ochote. Ale szybko bym zatesknila :)

jej ale dawno mnie tu nie było:) Jaś coraz większy, fajniejszy. :) kolki nas nie męczą. dajemy espumisan, mały jest na pepti ma skazę. do tego się rehabilitujemy, ma asymetrie i zwiększone napięcie mięśniowe :) dzisiaj mija rok jak zobaczyłam bąka na usg i usłyszałam serduszko:)

tren kołtunek co U wAS? Jak Wasi synkowie? :)
jak Wy się czujecie?

ewka pracujesz dalej w domu? dajesz radę ogarnąć trójkę?:)

reklama
ewka84 3 razy byliśmy w ośrodku na prywatnej rehabilitaacji dramat.. płacz wrzask.. a ja siedziałam i na to patrzyłam. serce myślałam że mi pęknie. potem zgadałam się z rehabilitantką że wpada do domu i jest taniej i w domu teraz mamy rewelacja.. nie płacze tv załącze śmieje się. ale za tydzień już mamy na nfz w szpitalu nie wiem co tam będzie. ale poprawa jest na prawdę super :) już rączek nie zaciska :) praktycznie nie widać już na głowce asymetrii.
jak dałaś 3synowi na imię bo nie wiem czy to gdzieś pominęłam czy co :)

kołtunek co u was? jak chłopcy?

Do góry