reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Sporo mowa o wkręcaniu sobie objawów 😅 to ja jestem jakieś 4-5 dpo , właśnie zacząło mnie kłóć w podbrzuszly i jakby tam w środku (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi haha) i oczywiście moja głowa już wiadomo co myśli 🤦 staram się to wypchać z głowy ale się nie da haha 😅
ja mam też tak co miesiąc że po owulacji coś w brzuchu czuje i zaraz sobie myśle że to pewnie implantacja a chwile później już testuje czy się zagnieździło 😂😅

reklama
Jak w 12dpo biel absolutna to nie ma co jeszcze na coś liczyć, prawda? Wiem, że implantacja niby 6-12 i że 48h dopiero beta rośnie, ale chyba trzeba już odpuścić…

ja mam też tak co miesiąc że po owulacji coś w brzuchu czuje i zaraz sobie myśle że to pewnie implantacja a chwile później już testuje czy się zagnieździło 😂😅
no ja jeszcze nie zatestuje bo moja głowa jednak podpowiada mi że to zdecydowanie za wcześnie na cokolwiek , ale no kłucie już tłumaczy że może się tam coś dzieje 😅😅 my kobiety haha chociaż ja jak mówię mężowi o czym kolwiek to on też od razu , a moze się zagnieżdża , a może się coś tam kluje haha także nie tylko ja tak mam 😅

Dziewczyny jestem po wizycie jEdo.przepisal leki euthyrox 50 .
Podejrzewa automulogiczne zapalenie tarczycy ,mam zrobić przeciw ciała i zobaczymy co dalej za 3 miesiące kontrola.bez zmian patologicznych.
Oglądał moje wyniki i mam zbadać przeciw ciała rzs bo jemu to nie wygląda na to żebym miała.
A OB mam podwyzszone bo w biodrze mam przewlekły stan zapalny i brać leki i monitorować.
Zobaczymy co powie lekarz rodzinny .
A lek powiedział że od połowy tabletki mam zacząć i obserwac jak się czuje i po tygodniu cała tabletkę.
Mogę brać np jak budzę się o 4 nad ranem? dalej pójść spać tzn ja już potem nie spie bo koty mruczą że głodne.

A u mnie zmiana planow, byłam wczoraj z siostrą i moim malym w klinice, siostra będzie mieć transfer w tym tygodniu, oczywiście zapytałam na administracji o refundację in vitro na nfz i jak to jest teraz z terminami. W miedzyczasie mój lekarz wyszedl do nas, spojrzal na malego i zapytał czy planuje rodzeństwo, ja zażartowałam ze jak najszybciej, i będę umawiać wizytę. Później siostra weszła na wizyte, ja niestety musiałam wyjść z małym, bo zaczął płakać, po czym po 15 minutach siostra wychodzi i mówi, że ona musi pojawic się w poniedziałek w klinice, i że od razu zapisala nas na kwalifikacje zaraz po swojej wizycie. Także w poniedziałek u mnie wizyta kwalifikacyjna i bedziemy ustalać co dalej.

reklama
Hej, ja w pracy robię nadgodziny, w domu padam na twarz więc czytam ale się nie udzielam że bardzo. Dwa dni temu zrobiłam test bo jestem narwana i biel ale wczoraj było mi tak niedobrze cały dzień że dziś rano mówię: ok jak nic nie będzie to do okresu nie testuje (4 dni) i sikłam...
gratuluję są dwie kreski 🥳

Do góry