reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Dzwonię do męża dzisiaj, ma urodziny, składam mu życzenia. Po zakończonej rozmowie wysyła mi jakieś z dupy zdjęcie z podpisem "patrz co zobaczyłem po naszej rozmowie". A tam na tapecie u jakiejś randomowej osoby na monitorze takie zdjęcie małego bobo jak z sesji noworodkowej 🥹 I nawet mój mąż powiedział "to znak" :D

reklama
Ja oczywiście nie wytrzymałam i testowałam już dzisiaj. Wiem, że 8dpo to wcześnie, no ale skoro mam nowe testy z amazona to trzeba było przetestować, prawda? Żeby nie było - bez zaskoczenia, biel. Ale jeszcze potestuje w tym tygodniu i się zobaczy 😉

Przed wyjściem do pracy zrobiłam jeszcze jednen i jest ciemniszy ,myślicie że można to uznać za pik ? Ciekawe jak będzie wieczorem 🤔

Załączniki

• e98cc293-7b36-4755-af35-bded347fd3ac.jpeg
    e98cc293-7b36-4755-af35-bded347fd3ac.jpeg
    19,5 KB · Wyświetleń: 56
U mnie dzisiaj na USG lekarz potwierdził, że owulacja była - niestety z lewego jajnika, który trochę nie domaga, więc nie nastawiam się. Dostałam dziś rozpisaną stymulację Rekovelle od nowego cyklu, więc jeżeli się nie uda, to jedziemy z zastrzykami 😬

U mnie dzisiaj na USG lekarz potwierdził, że owulacja była - niestety z lewego jajnika, który trochę nie domaga, więc nie nastawiam się. Dostałam dziś rozpisaną stymulację Rekovelle od nowego cyklu, więc jeżeli się nie uda, to jedziemy z zastrzykami 😬
Pierwszy najgorszy a później już jakoś leci 😅 ale trzymam kciuki ,abyś nie musiała wykupywać recepty 😎

U mnie teoretycznie po owulacji, z moich obserwacji, odczuć i testów. Teraz trzeba czekać, to jest najtrudniejsze... Ale dzisiaj mam urodziny i będę świętować, więc trochę moja głowa będzie zajęta 🙃

reklama
Hej, leczyłam się Levoxa 500mg jedna tabletka dziennie i Tinidazolum Polpharma 500mg dwa razy dziennie jedna tabletka przez 14 dni. Dodatkowo miałam dużo probiotyków - trzy doustnie i jeden dwa razy dziennie dopochwowo.
To miałyśmy identyczne leczenie, miałam te same antybiotyki i na ten sam okres. A jak wyniki hist-pat duży ten stan zapalny miałaś?

Do góry