reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Dzwonię do męża dzisiaj, ma urodziny, składam mu życzenia. Po zakończonej rozmowie wysyła mi jakieś z dupy zdjęcie z podpisem "patrz co zobaczyłem po naszej rozmowie". A tam na tapecie u jakiejś randomowej osoby na monitorze takie zdjęcie małego bobo jak z sesji noworodkowej 🥹 I nawet mój mąż powiedział "to znak" :D

reklama
Ja oczywiście nie wytrzymałam i testowałam już dzisiaj. Wiem, że 8dpo to wcześnie, no ale skoro mam nowe testy z amazona to trzeba było przetestować, prawda? Żeby nie było - bez zaskoczenia, biel. Ale jeszcze potestuje w tym tygodniu i się zobaczy 😉

Przed wyjściem do pracy zrobiłam jeszcze jednen i jest ciemniszy ,myślicie że można to uznać za pik ? Ciekawe jak będzie wieczorem 🤔

Załączniki

• e98cc293-7b36-4755-af35-bded347fd3ac.jpeg
    e98cc293-7b36-4755-af35-bded347fd3ac.jpeg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
U mnie dzisiaj na USG lekarz potwierdził, że owulacja była - niestety z lewego jajnika, który trochę nie domaga, więc nie nastawiam się. Dostałam dziś rozpisaną stymulację Rekovelle od nowego cyklu, więc jeżeli się nie uda, to jedziemy z zastrzykami 😬

U mnie dzisiaj na USG lekarz potwierdził, że owulacja była - niestety z lewego jajnika, który trochę nie domaga, więc nie nastawiam się. Dostałam dziś rozpisaną stymulację Rekovelle od nowego cyklu, więc jeżeli się nie uda, to jedziemy z zastrzykami 😬
Pierwszy najgorszy a później już jakoś leci 😅 ale trzymam kciuki ,abyś nie musiała wykupywać recepty 😎

U mnie teoretycznie po owulacji, z moich obserwacji, odczuć i testów. Teraz trzeba czekać, to jest najtrudniejsze... Ale dzisiaj mam urodziny i będę świętować, więc trochę moja głowa będzie zajęta 🙃

reklama
Hej, leczyłam się Levoxa 500mg jedna tabletka dziennie i Tinidazolum Polpharma 500mg dwa razy dziennie jedna tabletka przez 14 dni. Dodatkowo miałam dużo probiotyków - trzy doustnie i jeden dwa razy dziennie dopochwowo.
To miałyśmy identyczne leczenie, miałam te same antybiotyki i na ten sam okres. A jak wyniki hist-pat duży ten stan zapalny miałaś?

Do góry