StaraStaraczka
Fanka BB :)
Taki jest plan, żeby próbować jutro i w czwartek. Dzięki.może spróbujcie jutro uprawiać seks a później czwartek / piątek poprawicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki jest plan, żeby próbować jutro i w czwartek. Dzięki.może spróbujcie jutro uprawiać seks a później czwartek / piątek poprawicie
Mi się też dłuży, a jeszcze nawet nie byłam na wizycie przed stymulacją, a staram się prawie 3 lata, i jednak w obliczu takiej sytuacji czas jakoś wolniej leci daj znać jak już będziesz miała pewność kiedy punkcja.To prawda! Mi się natomiast wydaje jakby ta stymulacja trwała już dłużej niż się staramy o dziecko
Czekaj, bo ja się chyba zgubiłam Dostałaś Ovitrelle, ale nie jesteś na stymulacji (Clostilbegyt, Letrozole, Aromek)? I ostatnio przy 22mm pęcherzyk pękł Ci sam. To po co ten Ovi?To ja już nie wiem co zrobić… Pójdę w środę do innej lekarki na sam monitoring i zobaczę ile urósł. Plus zobaczę jak testy owulacyjne będą wyglądać jutro i w środę. Ale ostatnio pęcherzyk pękł mając 22mm więc to czekanie do piątku mnie nie przekonuje.
Lekarka powiedziała, że nie zaszkodzi. Ale że mam przyjść do niej w piątek i mi wtedy powie czy mam brać ten zastrzyk, czy nie.Czekaj, bo ja się chyba zgubiłam Dostałaś Ovitrelle, ale nie jesteś na stymulacji (Clostilbegyt, Letrozole, Aromek)? I ostatnio przy 22mm pęcherzyk pękł Ci sam. To po co ten Ovi?
A masz już zaplanowany termin wizyty? Mi się strasznie dłużyło od wizyty kwalifikacyjnej do rozpoczęcia stymulacji, ale na szczęście okres przyszedł dzień wcześniejMi się też dłuży, a jeszcze nawet nie byłam na wizycie przed stymulacją, a staram się prawie 3 lata, i jednak w obliczu takiej sytuacji czas jakoś wolniej leci daj znać jak już będziesz miała pewność kiedy punkcja.
Mi po ovitrelle lekarz zalecał, żeby się kochać zarówno w dzień wzięcia zastrzyku jak i dzień po, bo owu jest do 36 h po podaniu zastrzyku, więc może to też warto uwzględnić w kalkulacjiTaki jest plan, żeby próbować jutro i w czwartek. Dzięki.
O mamo. To ja już w ogóle nie wiem jak to rozplanować w tym tygodniu. Żeby facet nie uciekł z krzykiem po kilku dniachMi po ovitrelle lekarz zalecał, żeby się kochać zarówno w dzień wzięcia zastrzyku jak i dzień po, bo owu jest do 36 h po podaniu zastrzyku, więc może to też warto uwzględnić w kalkulacji
Przykuć do łóżka i tylko podawać jedzenie, żeby chłop miał siłę a na poważnie, to chyba warto sprawdzić jak sytuacja będzie wyglądać w środę jeżeli ostatnio Ci pęcherzyk pękł przy 22 mm. I wtedy może akurat się wstrzelicie z czwartkiemO mamo. To ja już w ogóle nie wiem jak to rozplanować w tym tygodniu. Żeby facet nie uciekł z krzykiem po kilku dniach
30 września mam wizytę przed stymulacją, będę w przeddzień okresu ( taką mam nadzieję, że nic się nie raczy poprzestawiać jak to zwykle bywa, jak sie na coś liczy) .A masz już zaplanowany termin wizyty? Mi się strasznie dłużyło od wizyty kwalifikacyjnej do rozpoczęcia stymulacji, ale na szczęście okres przyszedł dzień wcześniej