reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
powiem ci że nie 3 dni z rzędu robiłam rano z drugiego meczu ,oczywiście nie pijąc , 2 łyki żeby popić tabletkę która muszę rano wziąć na tarczycę . Szczerze robię je tak tylko o bo mam je w domu ,ale jakoś się nimi nie sugeruje bo odkąd je robię to cuda mi wychodzą , wierzę w to co powiedział lekarz że będzie na dniach ,zresztą w środę idę sprawdzić czy mi pękł pęcherzyk ,ale myślę że skoro ostatnio nie potrzebowałam nic na pęknięcie to może tym razem też będzie okej ☺️
Czekamy na update w środę i działaj tam🔥

Ja proszę narazie na ławeczkę. Jutro mam usg jamy brzusznej z podejrzeniem kamieni w woreczku żółciowym. Zobaczymy co jutro powie lekarz ale jeżeli diagnoza się potwierdzi i będę musiała mieć jakieś zabiegi to w tym miesiącu odpuszczam starania.

Ja proszę narazie na ławeczkę. Jutro mam usg jamy brzusznej z podejrzeniem kamieni w woreczku żółciowym. Zobaczymy co jutro powie lekarz ale jeżeli diagnoza się potwierdzi i będę musiała mieć jakieś zabiegi to w tym miesiącu odpuszczam starania.
Jasna sprawa, zdrowotne kwestie to priorytet. Wpisana😉 powodzenia jutro u lekarza🤞

reklama
Do góry