reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kochane dziewczyny!
rok temu siadając do Wigilijnego stołu szeptalismy sobie z mężem zyczenia, które sie spelnily
urodzila sie Milenka
w tym roku siadajac do Wigilijnych potraw bede myslec o Was wszystkich i bede w myslach życzyć Wam, aby i Wasze życzenia sie spełniły

duzo zyczliwosci, kaskady radosci
zdrowka dla dzieciaczków i wszystkich misiaczkow,
coby katarki omijaly nasze chatki
usmiechu na twarzy
cierpliwosci nie tylko do dzieci, ale i do mezów
i zeby oni równiez mieli do nas cierpliwosc ;D

Już Mikołaj grzeje sanie.
Czego pragniesz niech się stanie.
Każde z marzeń skrytych w głębi
Święty Dziadek może spełnić.

Pięknych i radosnych chwil życzy
Ineczka z Rodzinką

reklama
WSZYSTKIM MAMOM, MAMULKOM, MAMUSIOM I MATEŃKOM, SPOKOJNYCH, RADOSNYCH, SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYC W CIEPŁYM BLASKU ŚWIEC, ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA A DZIECIOM ZANOSZONYM DO CRZTU W TEN SZCZEGÓLNY CZAS, BŁOGOSŁAWIEŃSTWA OD NOWONARODZONEGO. WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WRZEŚNIOWYM NAJSZCZĘŚLIWSZYCH BO PIERWSZYCH ŚWIĄT BOŻONARODZENIOWYCH ŻYCZY BABIJA

Melanie ;D  :-*
Babija na Twe rece skladam zyczenia rowniez wszystkim babciom, dziadkom ;D
za 3 godziny jade do rodzicow, ale zagladnelam tu wykorzystujac czas karmienia
cos mi Milenka chyba przechodzi faze wzrostu, bo ciagle chce jesc i niewiele zaplanowanego na dzis udalo sie zrobic, a i w nocy 3 razy sie karmilysmy
ludzie wlaczaja ciagle jakies roboty kuchenne i choinki bo ups mi bez przerwy wyje

chcialam sobie fryzurke ulozyc, ale tylko kupe siana na szczotce i balagan na glowie bez polysku, moze przynajmniej usmiechem nadrobie, bo zeby jeszcze nie wypadly ;D

moje dziecko tez jakies bardziej wymagajace uwagi sie stalo i sama sie tylko chwilke bawi a potem jest marudna

Anineczka Antos bedzie trzymal glowke super ani sie nie spostrzezesz, ja sie tez martwilam, ze Mila nie trzyma brodki przy podnoszeniu do siadania a tu z dnia na dzien zrobila postepy
na rehabilitacje jednak pojdziemy, bo na pewno cos mi fajnego podpowiedza dotyczacego rozwoju

A Mileczka na tym zdjeciu patrzy sobie na ulubiona zabawke, stad taka przyjemna minka ;D
nakarmilam wiec lece prasowac koszule mezowi ;D

InECZKO, DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA. z MILENKI SUPER ELFIK ŚW. MIKOŁAJA. MIŁYCH ŚWIĄT, A FRYZURĄ SIĘ NIE MARTW, UŚMIECH TO RZECZ NAJWAŻNIESZA
:laugh:

Udało mi się na chwilkę wskoczyć na forum. Piękne życzenia. Oby się wszystkie spełniły.
Jeszcze raz życzę Wam najpiękniejszych Świąt w życiu, bo pierwszych z dziećmi.
Gorąco pozdrawiamy i lecimy się dalej pakować i szykować i w ogóle wszystko na raz robić :laugh: :laugh: :laugh:

babija dziekujemy za zyczonka i zyczymy zdrowka,zdrowka i dla odmiany...zdrowka :)
Pociechy z dzieci i wnukow i aby zycie plynelo bez nerwow i smutkow . :-* Buziaczki od wszystkich wrzesniowek

reklama
Do góry