reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja kominka nie mam ale komin i duży piec więc Mikołaj może wskoczyć i cos dozucić do kupki, bo prezenty mam akurat pochowane w kotłowni, bo tam są jedyne drzwi z którymi nie radzi sobie Kuba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dobranoc wszystkim i do zobaczenia być może jutro :) ja jestem na miejscu, tzn. w Wawie i tak mam jednych i drugich rodziców, więc moja obecność zależy od tego czy mąż mnie dopuści do kompa ::)
ja tam chętnie bym napaliła w kominku :( trzymajcie się ciepło!
na dobranoc chciałam Wam tylko pokazać fajne zdjęcie - to siostrzenica mojego męża jak miała 1,5 roku teraz ma 3,5. i wiadomo do kogo Majka podobna :)

ewunia9yy.jpg

KOCHANE
ŻYCZĘ WAM NA TEGOROCZNE ŚWIĘTA PIERWSZE Z NASZYMI MALUSZKAMI I NAJWSPANIALSZE
SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZELKICH MAŁO ZMARTWIEŃ A SAMYCH DOBRYCH CHWIL
ABY DZIECIATKA NASZE BYŁY GRZECZNE I NIEROZRZBIAŁY :laugh:
I BYŚMY JESZCZE DŁUGO ZOSTAŁY RAZEM NA bb :laugh: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
nowy rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności ja Wam życzę moc radości,
aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było.

Serdecznych Świąt otulonych
śniegiem i ciepłem rodzinnym
oraz wiele szczęścia w Nowym Roku
życzą

Marta,Jasiek, Igor i Marcel

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! ORAZ WSZYSTKIEGO CO SOBIE WYMARZYCIE KOCHANE WRZEŚNIÓWECZKI
AGA, NATALKA I BARTEK

reklama
Jedyne co na Święta upichciałam to ciasto balowe. Pierwszy raz robiłam, przepis z gazety i wyszło pycha. Zaciekawiło mnie najberdziej w przepisie połącznie bitej śmietany, krakersów i karmelu. Polecam wszystkim...pychotka ;D ;D

Do góry