reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej, jakoś przeżyłam wczorajszy dzień, znalazłam na olx.pl fajne używane ciuszki i pojechaliśmy je odebrać na poprawę humoru ;)
wracając do poduszek - z długim rogalem było mi niewygodnie, ale poduszkę miałam tą małą rogala do karmienia pożyczoną i była niezastąpiona, tym bardziej, że ja na leżąco nie lubiłam/ nie umiałam karmić.

reklama
Ale się rozpisałyście :)

Myśmy wrociły właśnie z placu zabaw :) od 10 do 13 masakra musiałam prysznic wziąść bo nie dość że spocona to jeszcze cała z piasku :)opaliłyśmy sie że łoho.. natka to tak czerwona jest że szok:szok: a smarowałam kremem z filtrem.. teraz padła kluska moja a ja mam chwile odpoczynku i czas żeby obiad zrobić :) dziś udko z kurcaka i sałatka grecka mniamiii:D

Alicja ja też mam taką małą dmuchaną poduchę do karmienia :) bardzo wygodnie z nia jest przy karmieniu :) :)

candy co za sen hehe..

animka czyli takie skurcze masz? że leżenie wskazane?? biedna..

Ann.. jak powiesz poprostu że na glukozę przyszłaś to wszyscy będą wiedzieć :)

Ameliee no super tak blisko morza mieszkać :) ja bym chciała na następny rok pojechać na wakacje :) ale czy to się uda.. to zobaczymy :)

A ja wylazłam na działkę wytachałam leżak, a słońce zaszło :banghead::what:

Młodemu to nie przeszkadza bawi się z Fado i gania za piłką, ale ja i Panny jesteśmy zdeka zbulwersowane :-D :p

Hej dziewczyny

Wesolutka dobrze Ci :) zazdroszcze :)

Animka ale dlaczego musisz lezec?

Anusia fajnie ze sie odezwalas i dalej ciesz sie goscmi :)

Emka powodzenia z przygotowaniami do slubu :)

A ja mam jakis pechowy dzien... Wszystko mi nie wychodzi i do tego przewrocilam sie na podworku przed przedszkolem bo sie potknelam o hustawke :/

Jezu dziewczyny ta pogoda mnie dziś zabija, chyba jednak upał nie jest dla ciężarnych;/ chwila na słońcu i już mi słabo, szwagier mi przez okno tosty podawał:D:D

Musiałam przyjść do domu, za gorąco, a plac zabaw mamy w samym słońcu, i to przed domem także nawet jak bym chciała iść gdzieś na spacer to nie da rady bo młoda tylko zobaczy plac i nigdzie nie pójdzie;/

A tu przedstawiam mojego trolka:D Picture 146.jpg

Załączniki

• Picture 146.jpg
    Picture 146.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 42
Głowa juz nie łupie, ale czuję, że nie do końca jest ok- ewnie też przez stresik przed wizytą :-)
Stwierdziłam dzisiaj, że jak poodkurzam nic mi sie nie stanie, mąż później podłogi umyje. No i się TROCHĘ zmachałam ...aż prysznic musiałam brać :-D
a rynku oczywiście sobie też kwiatki dokupiłam i niosłam donicę ze starymi.. no i co się stało??!!! potknęłam się i doniczka poleciała na pięknie poodkurzaną podłogę- i kto u ma dzisiaj pecha?:angry: ehhh
Wyniki odebrałam i dalej anemia... super, bo nie jem ale żrę normalnie to żelazo we wszystkim co się da i nic... Zobaczymy co lekarz powie, ale na żadne szpitale się nie zgadzam :-)
U nas też upalnie, potrafię sobie wyobrazić jak się zmachałyście na placu zabaw ... :-)
Co do rogala, to ja dostałam i jestem bardzo zadowolona. Później przy dziecku też mi się przyda.
Animka, a za co "dostałaś" to leżenie?

Wg coś ritta się nie odzywa , Maddlen,anusiaszymka też jakos ucichły.. ?? mamy nadzieję że wszystko u Was wporządku dziewczyny :*

Jestem, jestem. Mam sporo pracy i remont w domu więc ogólnie masakra. Trochę Was podczytuje ale straaasznie dużo piszecie :) Dziękuję za pamięć :*
Myślę, że jak pójdę na L4 będę miała więcej czasu na BB ;-)

A u nas wszystko w porządku. Ja czuję się dobrze choć czasem robi się już ciężko i siedzenie za biurkiem tyle godzin też nie służy ale póki co daję radę. Młody za to ułożony jest miednicowo i przez dwa dni strasznie kopał mnie po pęcherzu. Bolało i było bardzo nie przyjemne, ale na szczęście odpuścił matce :-D

Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki.

pastelowa ja tak mam ale po lewej stronie ciała nic nie boli a uczucie jest takie jakby ciało zaczynało drętwieć

reklama
U nas już grzmi, nosz cholera a przed chwilą słońce wyszło.

Ritta super, że się odezwałaś bo już też troszkę się denerwowałam.

Teraz jeszcze niech Maddlenka napisze, że u niej i Frania jest ok i dalej będziemy spokojnie czekać nad wieści od naszych zabieganych ciężarówek.

Chyle czoła dziewczyny, bo macie dzieci, pracę i dom na głowie i dajecie radę :-)

Kurde mąż już trzy razy dzwonił, zaczyna mnie wkurzać ty swoim pokutowaniem :what:

Do góry