reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja po obserwacjach dzieci siostry duuuuuuuużo sie nauczyłam co do dyscypliny i wiem, że ona działa cuda. No i do tego ważne słowo, jak coś się zabroniło za karę, to święte.. mimo, że czasem szkoda nam i chciałoby się ustąpić. I jeszcze siostra mówi, że przez lata nauki matmy nigdy tak się nie naliczyła od 10 w dół jak przy dzieciach :-D
Hania a twoje bliźniaczki i tak nie będą się dawały rodzeństwu i z czasem je zdominują ;-)

reklama
Jedyne co widać to jak Elena pcha nogi na brzuszek siostry :-)

W ogóle ja na tym usg to nie za wiele widzę Panny są już trochę przy duże.

Teraz dostaliśmy płytkę, ale nagrana jest tylko część badania.
My teraz prywatnie musimy chodzić to i zdjęcia i filmiki są :-)

Uciekam spać bo to już wpół do 11 :szok:
Mąż dawno śpi a ja dalej przed komputerkiem :-D
Dobrej nocki! Zobacz załącznik 620465

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Kusiak ty to umiesz człowieka pocieszyć :) ja też chyba osiwieje :p

u nas już sloneczko świeci także pogada chyba będzie fajna :)

plany na dziś?? jak zwykle.. ogarnąć chałupę i obiad zrobić.. i znowu pomysłów brak...:/

dzisiaj zaciskam poślady i dzwonię do łodzi między 12-13 zapytać się jak tam wyniki.. mam nadzieję że się dodzwonię..

a jak M wróci z pracy to na zakupy jeszcze i tak dzień zleci cały:)

buziaki

Hej dziewuszki, ja nadal w szpitalu, mam od wczoraj wieczor telefon ale slaby tu zasięg. Cisnienie spadlo, wczoraj mialam usg i badanie, lekarz mowil ze jak ciśnienie nadal będzie dobre to dzis wyjdę, właśnie mierzyli i miałam 110/70 wiec jest dobrze. Czekam na sniadanie i lekarza i chybq bede juz wychodzić ;-)
Super bo swiat sobie tu nie wyobrażam.
Poczytam Was potem w domu.
Tymczasem za wizytujace &&&trzymam.
Milego :-)

Witajcie w przedświąteczny piątek,

Elleni super, że córcia rośnie i że wszystko jest ok:-)

ania// 3mam kciuki, by wyniki dziś były, chociaż przed świętami może być różnie, bo pewnie niektórzy biorą wolne, ale może się uda

Nexiss no to pięknie! święta spędzisz z najbliższymi, nie mogło być inaczej:happy2:

Większość zakupów zrobiona, jeszcze tylko jakieś drobiazgi. Chyba pierwszy raz nie zostawiłam tego na ostatnią chwilę;-) Przejdę się jeszcze po jakieś dekoracyjne rzeczy, bo nic wielkanocnego nie mam w domu. Miłego dnia kobiety!

Cześć dziewczyny Zobacz załącznik 620472

Normalnie od piątej nie śpię, tak córy fikają w brzuchu :sorry2:

U nas piękna pogoda więc może w południe kawałeczek pójdę na spacer. Dziś dzieciarnia jest u szwagierki do południa bo moja mama idzie do ginekologa. Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Kurcze jakaś taka melancholia mnie nachodzi, że nie jestem z tymi moimi dziećmi stale... Tak się zastanawiam czy oni nie przestaną mnie kochać? :-(

Ehh ciążowe emocje to naprawdę trudna sprawa :-);-)

Ania// trzymam Zobacz załącznik 620473 by wyniki były ok i by w ogóle były .

Nexiss to super, że z ciśnieniem ok i, że do domku idziesz :-)

Za wszystkie dziś wizytujące też zaciskam Zobacz załącznik 620476

Miłego dnia!! Zobacz załącznik 620477

Ps. My też jak mąż wróci z pracy wybieramy się na zakupy, jakiegoś króliczka trzeba dzieciakom sprawić ;-)

Nexiss super, że wychodzicie:tak:

A_nka już tak Ci dziewczyny dają popalić, że spać nie możesz?:szok: A nie gadaj głupotek, dzieciaki Cię na pewno bardzo mocno kochają i nie przestaną tylko dlatego, że masz teraz dla nich trochę mnie czasu, mają dobrą opiekę, więc nic się nie martw, a na pewno jak się bliźniaczki urodzą to sobie to wszystko odbijecie i wasza miłość będzie jeszcze większa:tak:

Dzień dobry :)

Ja właśnie jadę do pracy... Wczoraj byłam na zakupach ciuchowych z bratem, kupiłam sobie wreszcie biały zakiecik :) strasznie mi się jutra chce iść dziad do pracy ale cóż... Może przynajmniej wcześniej wyjdę...

Nexis super że wszystko się unormowalo i wracasz do domu :)

Ania trzymam kciuki!

Hania na pewno Cię kochają, nie ma innej opcji ;)

Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
No i mam już 19-ty tydzień. Jak ten czas leci :-) z tego co piszecie, w tym tygodniu powinnam mieć już porządne kopniaki i nocne budzenia;-)
Nexiss, za parę godzin będziesz w domu, trzymam kciuki.
Hania, na szczęście twoje większe dzieciaczki tego tak nie czują jak ty, bo są dobrze otoczone opieką przez innych, no i z tobą tez się widzą, więc spokojnie :-)
Ja dzisiaj w planach mam zrobienie pazurków, później u mamy będziemy robić rybkę i ciasta. I można zacząć już świętować :-)

Do góry