Amaliee w Pepco kupiłam ostatnio skarpetki po 1.90 za parę i musze powiedzieć że nawet sie nie suplą na piętach. Zależy jak się trafi. Mój małz kupił tam za 3 zł rogi renifera takie na opasce do wlosów i jak nasz młody marudzi to zakładamy je mu w pasie gdy przebiera nóżkami to dzwonią :-).To nasz jeden z patentów na opanowanie furii naszego juniora.
W c&A jeszcze nic nie kupiłam bo kompletnie zapomniałam o tym sklepie a jak ma się rozmiarówka? zawyżona czy mniejsza w porównaniu do 5.10.15?
Dziś byliśmy na szczepieniu rota i 6w1. Rota tradycyjnie małemu smakowały a przy 6w1 było gorzej znów się popłakałam. Na szczęście był mój małż - ten to jest wytrzymały, no... ktoś musi.
Młodzieniec póki co czuję się dobrze ogląda bajkę Peg i kot
Amaliee a Ty dalej podtrzymujesz swoje zdanie odnoście pneumo i meningo?
W c&A jeszcze nic nie kupiłam bo kompletnie zapomniałam o tym sklepie a jak ma się rozmiarówka? zawyżona czy mniejsza w porównaniu do 5.10.15?
Dziś byliśmy na szczepieniu rota i 6w1. Rota tradycyjnie małemu smakowały a przy 6w1 było gorzej znów się popłakałam. Na szczęście był mój małż - ten to jest wytrzymały, no... ktoś musi.
Młodzieniec póki co czuję się dobrze ogląda bajkę Peg i kot
Amaliee a Ty dalej podtrzymujesz swoje zdanie odnoście pneumo i meningo?