reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

KasiaP ale na nas nakrzyczałaś no :-D
Ja też, podobnie jak Pajka uwielbiam przesiadywać na forum. Kiedy Hesiulek był malutki, spał sobie spokojnie w koszu to ja godznami przesiadywałam na BB. potrafilam zrobić szybki obiad, wstawic jedno pranie i siedzieć. i żeby mieć wymówkę robiłam takie drobiazgi. i ledwo zdążyłąm skończyć prace mgr, ale udało się, a potem mimo wszystko, jak Helenka stawała się bardziej absorbująca...traciłam czas by siedziec na bb i bylam z malą.
teraz tez sie czesto udzielam, głownie na watku regionalnym, gdyż to w pierwszej ciązy mailam pytania i niepewności, a teraz już (narazie) niewiele. na regionalnym znam dziewczyny, niektóre osobiscie. przyjażnimy się. i siedzę czasem dłuzej niz powinnam. ale nie czuję, ze zaniedbuję Hesią, bardziej siebie. ale pewnie przy dwojce nie bede miala juz siły na bb ;)

reklama
hm hm hm, a ja sobie pomyśleć muszę, czy mi coś nie ucieka przez to ciągłe internetowanie... mój m też taki mocno internetowy jest, i telemaniak z niego i owszem, więc często spędzamy wieczory patrząc w różne monitory... coś sobie pokazujemy, czasem coś razem oglądamy, lubimy jakoś tak spędzać czas. kiedyś mi to przeszkadzało, to że się zawsze w domu jakiś ekran świeci, a teraz - przyzwyczaiłam się. ale też myślę że będzie to pierwszy domowy nawyk, który trzeba będzie rzucić, jak już się tolka pojawi po drugiej stronie brzucha. będzie coś fajniejszego do oglądania wtedy!

Ostatnia edycja:
Ja też dużo czasu spędzam na różnych forach ale to nie jest tak że dziecko chodzi brudne i głodne,jak mała sie bawi a maż śpi to wstawiam pranie i obiad w między czasie zajże to tu to tam ,wieczorem jak małą już śpi a mąż jak codzień na noc w pracy to siedze i szperam w necie ale bywa tak że kilka dni nie włącze kompa.
Dziś mam jakiegoś nerwa i pokłóciłam się na koniec z mężem poszedł wkurzony do pracy ehh przez noc mu przejdzie złóść mi mam nadzieję że też.
Za oknem ciemne chmury tylko patrzeć jak będzie padać deszcz.

czesc brzuchatki :-D

Cos mnie mało ostatnio na tym wątku, ale podgladam Was podgladam ;-):tak:

Upieczyłam;-) murzynka, któras chętna na kawałeczek ? Zjadłam kawałek, no doba dwa i mam znowu mega wzdęcie, koperek i espumisan poszły już w ruch, ale kiepsko to widzę ... coś ten 6 ty miesiąc nie jest już taki milutki jak 5 ty :sorry:

Ansure moja Mala tez ostatnio czesto kopie mnie w dole brzuszka;)a Amelka piekne imie, nie daj sie Mkowi i walcz o nie dla Corci:)

Kasia P-P ales naskrobala:pja wole codziennie ale po troszku;P ja tez jestem swiadoma, ze to forum to poki Mala sie nie urodzi bo pozniej to Ona bedzie najwazniejsza poki co jak Mek w pracy to mam czas i tu wchodze;)ewentualnie po rozwiazaniu bede zagladala po porady doswiadczonych juz Mam:*a Ty skoro juz mam za soba takie uzaleznienie to tak jak piszesz wchodz tu na tyle rzadko na ile uwazasz ale od czasu do czasu cos naskrob zebysmy byly spokojne ze u Was oki:***

Lilijanna madrze piszesz, zgadzam sie z Toba w 100 %:tak:

marta, Future :yes:

Palemko poprosze o spory kawalek-ja kochac ciasta:D

ja też poproszę o kawałek murzynka, a póki co jestem po truskawkach z kefirem i cukierem

mam nadzieję, że nie nie wysypie

kamień milowy mi spadł z serca po wizycie - szczegóły i zdjątka na odpowiednim wątku

pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku

reklama
ja sie tylko witam wieczorowo melduje ze zyje jutro napisze co u mnie i nadrobie co dzis napisalyscie bo m domaga sie kompa

Do góry