reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie przy kawce :-)

Martusia, nie zawracaj sobie glowy takim gadaniem :-D ja od poczatku chcialam drugiego chlopca, a jak sie moja matka dowiedziala ze drugi chlopczyk, to od razu "ale to chyba nie bedziecie teraz do skutku szukac dziewczynki?" bylam tak zdziwiona ze odpowiedzialam tylko "nie", a w sumie potem sie wkurzylam, przecie to sprawa moja i meza, jak sie nam zachce "szukac" to nic nikomu do tego... ;/

mnie znow spina, chyba polezec trzeba bedzie. pogoda do bani, w nocy lalo na maxa, teraz zimno i mokro brrrr. jeszcze jeden dzien tu, w poniedzialek ruszamy na pare dni do mojego brata, a potem do siebie... nareszcie :-D

reklama
Witam się i ja:-)
W nocy troche padało,ale od rana pieknie słonko swieci,trawka pewnie juz obeschła to dziecie zaraz sie wypusci na podwórko.
A ja za sprzatanko musze sie brac,pranko nastawic ale zeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce,lenia mam:-p
Ja w pierwsza ciąże zaszłam 4,5 roku po ślubie,raz ze w planie mielismy budowe,dwa i przede wszystkim nie czułam takiej wewnetrznej potrzeby posiadania jeszcze dzieci.Zdażyłam sie wiec przez te lata nasłuchac pytan i komentarzy nie raz opierdo....am kogos jak ostro ingerował w moje życie.Dla ludzi ślub to od razu musi byc i dziecko zaraz.Komentarze na co czekacie a moze dzieci nie bedziecie mogli miec to wam sie jeszcze zejdzie i takie tam ucinałam słowani to sobie adoptuje jest tyle opuszczonych dzieci albo dziecko to nie piesek ze jak mi sie znudzi to go oddam do schroniska:wściekła/y:Ludzie sa wnerwiajacy,teraz tez sie patrza na mnie z litoscia jak słysza ze drugi chłopak.O ja biedna;-)
miłego dzionka:)

no a my po rezjeżdżonym tygodniu dziś gnijemy w domu ;)
ja mam farmę piękności depilacji, henny, balsamowania i...........wyszedł mi czerwony rozstęępppp buuuuuuu 3 cm. masakra. buuuuuuuu buuuuuuuuu
hesiu śpi a ja rozpaczam. z Heleną nie wyszedl mi żaden, bo dwa mialam jeszcze od sterydów, to troszkę się rozeszły przy Hesi, a teraz buuuuuu
nie dość, zę cycki do kolan, to jeszcze tooo buuuuuuuu

a wczoraj byliśmy na kulkach w sali zabaw a potem pojechaliśy na placek węgierski. byl pyszny, ale siedzialam chwile na krzesle i nie moglam się wyprostowac. bol pleców okropny. także Palemko - rozumeim Cię, a co do brzucha to nie wiem. idz do lekarza, albo do szpitala jedz, bo to może coś oznacza, tylko my nie wiemy.

witam sie, nie mam dzis humoru ani sily do niczego, chyba dlatego, ze na wekend zapowiadaja deszcz i chlod, na razie nie pada, no, ale.. jak nie bede mogla malej wypuscic na podworko to zwariuje bo ona ma mase energii
sprzatac dzis powinnam, zrobic galabki ale mi sie nie chce zwyczajnie
do tego mam jakies problemy z zaladkiem znowu, zaparcie, m nie ma przez wekend eh wyzalilam sie sorki

imienia jeszcze nie mam, wypisze dzis albo jutro na kartke imiona, ktore wchodza w gre, i dam m do wykreslenia tych, ktore jego zdaniem na pewno nie i z pozostalych cos wybiore

wiecej o powodach mojego dola na wrzesniowkach u lekarza

wszystkim zle sie czujacym zycze poprawy samopoczucia

jak na imie ma twoja Coreczka? Helenka?

Ostatnia edycja:
witam porannie ;)

mi też już ból kręgosłupa dokucza jak siedzę długo albo stoję... co do komentarzy osób trzecich - miałam bardzo niemiłą sytuację, powiedziałam koleżance, że w ciąży jestem (a już wtedy byłam bez pracy - klasyczny zwolnienie z powodu ciąży) a ona do mnie tak: wiesz, ja na Twoim miejscu chyba bym usunęła... myślałam że ją za kudły wytargam! a sama w 5 miesiącu była i w dodatku samotną matką będzie. także staram się po prostu tego nie słuchać, bo to najlepsze co mogę zrobić. po co mam się denerwować?

my dziś znowu sami, M w pracy do 19 na dodatkowych dyżurach, wolne dopiero w środę od rana... smutno nam po prostu... :-(

marta ja tez sama z mala dzis i jutro, mam takiego dola, ze nia mam sily tylka z krzesla ruszyc, mala jest w domu, bo gdyby jej nie bylo to pewnie bym cala sb i nd przespala przynajmniej by szybko minelo tulam

marta ja tez sama z mala dzis i jutro, mam takiego dola, ze nia mam sily tylka z krzesla ruszyc, mala jest w domu, bo gdyby jej nie bylo to pewnie bym cala sb i nd przespala przynajmniej by szybko minelo tulam

ja Ciebie tulam za dwoje i nie smutaj nam :* (teraz mi się chce płakać nie wiem czemu...)
a i tym razem zrobiłam sobie coś w stopę, boli jak nie wiem przy chodzeniu tzn jak stawiam stopę i podnoszę tak że tylko palce są na podłodze to wtedy boli - no ja mam szczęście -jeszcze mi gipsu albo szyny brakuje, ale jak nie przejdzie do jedziemy na Ostry Dyżur...

martusia zdrówka życzę.

Majeczko mam nadzieję , że wszystko się ułoży, wiesz przecież jak było u mnie, a sama zobacz , czuję się już wyśmienicie , mimo , że wróżyli , że nie donoszę po tych krwotokach , a teraz poza tym , że się rozleniwiłam i mam mniej siły to czuję się świtnie. MOja koleżanka , której mówili tak jak tobie , byle do 30 tc itd.. teraz jest po terminie i będą jej wywoływać poród :))) Wszystko będzie dobrze ... głowa do góry...

a mnie kręgosłup napiernicza, ale tylko jak za długo łażę :)

Witam sie :)

My wrocilismy wczoraj wieczorem z nad morza. Dzis Was nadrabiam myslalam,że w czasie majowki bedzie cisza a tu tyle,że skonczyc czytac nie moge:) dopiero nas rozpakowuje wczoraj nie mialam sil, strasznie mnie stopa boli kolo kostki nagle dostalam jakiegos "skurczu" i tak juz mnie boli drugi dzien:( jak chodze to jest masakra! chyba ja nadwyrezylam albo cos ze sciegnem bo nad morzem bardzooo duzooo dreptalam. A Ty Marta widze,że tez cos masz z ta stopa ciekawe co nam sie stalo...

Ciesze sie,że u Was dobrze:) moj maly na wyjezdzie malo fikal a dzis to non stop go czuje :)

reklama
moje małe to się chyba rozleniwiło jak mamusia :p a tak na poważnie to jeszcze dobre 3 tyg zanim poczuję - według doktorka z IP. na poprawę humoru słuchamy sobie Slipknot, Apocalypticy no i Metalliki. o a może taki wątek założyć - czego słuchają wrześniowe mamy albo jakoś tak? co Wy na to?

maluszek ja to mam z tą stopą między dużym palcem a dwoma następnymi. nie podoba mi się to baaaardzo.

Do góry