Animka- ja ich używam i według mnie są bardzo dobre, bo są chyba najwilgotniejsze ze wszystkich innych ktore miałam już okazję wypróbować, w sumie staramy się głownie przemywać wodą ale gdy zajdzie potrzeba to własnie je wole bo pupkę ładnie wymyją, a zauważyłam też że np. po tych z pampersa Artura odparzało, a jak był juz odparzony to potęgowały to jeszcze, a te jak na razie bardzo ładne pielęgnują pupcie;-)
Któraś pisała jeszcze o tych " plamkach" na twarzy, moj mały też ma "v" na czole i nad jednym oczkiem, lekarz powiedział żeby sie nie martwic bo do roku-2 znikna. Córeczka mojej kuzynki tez to miała i we wrzesniu roczek skonczyła i już sladu po tym nie ma;-) tak ze nie ma sie chyba czym martwic;-)
Któraś pisała jeszcze o tych " plamkach" na twarzy, moj mały też ma "v" na czole i nad jednym oczkiem, lekarz powiedział żeby sie nie martwic bo do roku-2 znikna. Córeczka mojej kuzynki tez to miała i we wrzesniu roczek skonczyła i już sladu po tym nie ma;-) tak ze nie ma sie chyba czym martwic;-)