reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam kochaniutkie laski.
Tosiu pozytywnego załatwienia spraw dla Mamci.
Myszka ciesze sie bardzo ze u ciebie słoneczko zaswieciło w małzeństwie.
Ja wczoraj byłam sie odchamić...na Dni Hanzy Słubice/Frankfurt i se mój synek pobrykał w rytm Kim Wilde która dała mały koncert po niemieckiej stronie...Babka trzyma sie ze ho ho...nic sie nie zmienia.Snap tez dali czadu...fajnie posłuchac znowu na zywo hiciorów z "młodych" lat.

reklama
Witam późnym popołudniem
U mnie jak narazie bez zmian..a może i ze zmianami, ale nic o nich nie wiem, bo nie byłam badana dziś przez lekarza:dry:..
Zrobiłam sobie dzis małą wycieczkę na oddział dla noworodków. Moje 2 szpitalne znajome urodziły w nocy dzieci więc poszłam je sobie obejrzeć i przy okazji posłuchac jak to wygląda "z tamtej strony":blink: Dzieciaczki słodziuchne!!!! Takie maleńkie kruszynki..chłopczyk wazy 3300, a dziewczynka 3100..Tak więc połowa mojej córki:baffled:wiec jak sobie pomysle jak maleńka jest ona w porównaniu z tymi dziećmi...ojjj:szok:
Poza tym spełnilam obowiązek obywatelski i zagłosowałam sobie tu w szpitalu..
Trzymajcie sie kobitki, miłego niedzielnego wieczorku wam życzę:-p

Ja jak z dworu wróciłam tylko się wykąpałam napisałam do was na bb położyłam się oglądając tv i momentalnie odleciałam na 2 godzinki.
Teraz coś zjem i dalej pooglądam tv może znów usnę.
Miłej nocki kochane i trzymam mocno kciuki za juterkowe wizyty.

WITAM LASECZKI:tak: DOŚĆ DŁUGO DO WAS NIE ZAGLĄDAŁAM ALE MELDUJE SIE ZE ZYJE:tak:WŁASNIE WRÓCILIŚMY Z NAD JEZIORA:tak: JESTEM WYKOŃCZONA ALE OBIECAŁAM SOBIE ZE MUSZE NADROBIC ZALEGŁOSCI NA BB BO NIE JESTEM KOMPLETNIE W TEMACIE:-D ZATEM WAS SERDECZNIE POZDRAWIAM I ZABIERAM SIE ZA CZYTANIE:cool2:

Witam dziewczyny mnie też już długo nie było ale powracam z pytaniem o pieluchy wielorazowe a wiem ze kiedys ktos sie wypowiadal na ten temat czy mogłaby mi któraś w tym temacie pomóc.. co ile na jak długo...z góry dziekuje

Ja też witam się powrócona znad morza.
Ukrop niesamowity jak dla mnie starczyły te 2 dni a dziś już uciekałam z plaży z dziećmi zostali rodzice sami ja nie miałam już siły bo i nawet wiaterku od morza nie było - istna patelnia. Do tego spiekłam sobie ramiona i teraz sie smaruję chłodzącym specyfikiem :/

taka_ja to lez kochana i odpoczywaj i nie stresuj sie co by nie pogorszyło stanu...i co teraz musisz lezec do rozwiazania? Oby czas do terminu minął spokojnie bez takich przebojów.

Taka ja uwazaj na siebie,mam nadzieje ze za pare dni wypuszczą Cie do domku i spokojnie doczekasz sierpnia

tule mocno

dzięki Dziewczynki za słowa otuchy.. z Mamą kiepsko.. myslę, ze lekarka nie miała nic złego na mysli tylko to żeby uruchomić jakieś znajomości.. bo Ona nie miała pola do popisu a na pewno zna sytuację na oddziałach.. w to wierzę :-) te leki co wybierałam to dawka sterydów (od jakiegos czasu mama nie brala, bo po nich tyła i kręgosłup nie wytrzymywał, całe życie szczupła i kręgosłup tez bardzo chory)i zastrzyki przeciwbólowe i coś tam jeszcze.... może w poniedziałek uda się mame wyciągnąć prywatnie (tu termin na wrzesień) ale pójde i poprosze żeby lekarka przyjęła... chyba kobicie w ciąży nie odmówi.. oby..
Kochane, te które mają leżeć... dacie radę.. jesteśmy z Wami, myślami i serduszkiem.. :-) u nas Marcina siostra obroniła się i zrobiła grilla, troszkę zjadłam i przyszlam tu do Was.. tam komary.. no i wódka się leje, więc a komputerek i domek :-) no to Mój popachnie mi dziś pięknie.. bleeeee....

Tosia zdrowka dla mamy

Ja opalam tylko nogi.. siadam na krzesle, lezaku tak zeby tylko slonce przykrywalo nogi a reszty nie opalam.. ja nawet, jak w ciazy nie bylam to zle znosze takie lezenie na sloncu.. wole opalanie czynne, w ruchu np. na rowerze, kajaku.. :-)
Dzis wybory - musze sie bujnac do lakalu wyborczego a tak mi sie nie chce ...

oj ja tez glownie nogi dzis opalalam,ale na troszke cale ciako tez wypuszczalam na slonko
a ja lezenie plackiem uwielbiam,zwlaszcza na brzuchu,niestety to w tym stanie niewykonalne

Witam późnym popołudniem
U mnie jak narazie bez zmian..a może i ze zmianami, ale nic o nich nie wiem, bo nie byłam badana dziś przez lekarza:dry:..
Zrobiłam sobie dzis małą wycieczkę na oddział dla noworodków. Moje 2 szpitalne znajome urodziły w nocy dzieci więc poszłam je sobie obejrzeć i przy okazji posłuchac jak to wygląda "z tamtej strony":blink: Dzieciaczki słodziuchne!!!! Takie maleńkie kruszynki..chłopczyk wazy 3300, a dziewczynka 3100..Tak więc połowa mojej córki:baffled:wiec jak sobie pomysle jak maleńka jest ona w porównaniu z tymi dziećmi...ojjj:szok:
Poza tym spełnilam obowiązek obywatelski i zagłosowałam sobie tu w szpitalu..
Trzymajcie sie kobitki, miłego niedzielnego wieczorku wam życzę:-p

Takak ja widze ze dzis humorek ciut lepszy,odpoczywaj kochana

ja wrocilam niedawno z nad wody,pojechalismy na caly dzien nad jeziorko,oj super bylo ale woda i slonce bardzo wyciaga
zmykam do lozia

spokojnej nocy dziewczeta

hejka Dziewczynki.
Melduję się że wrócilam cała i zdrowa z wakacji.Wypoczęta, opalona i mega zadowolona :tak: Do środy jeszcze rodzice u nas goszczą więc pewnie dopiero w środę nadrobię zeszły tydzień na BB. Dziś tylko fotke wkleiłam.

Jutro z rana mam wizytę u ginki.

Dobrej nocki

Witam się porannie! trochę mnie nie było, ale niestety nie z powodu wczasów. Jak im się marzy morze :zawstydzona/y: nadrabiam za to jak się da i korzystam z pogody :-) chociaż w dzień to strach wychodzić, stopy puchną, a ręce no masakra jak chłop robol :baffled: też wam puchną dłonie :confused:

reklama
Witam dziewczyny

Witam się porannie! trochę mnie nie było, ale niestety nie z powodu wczasów. Jak im się marzy morze :zawstydzona/y: nadrabiam za to jak się da i korzystam z pogody :-) chociaż w dzień to strach wychodzić, stopy puchną, a ręce no masakra jak chłop robol :baffled: też wam puchną dłonie :confused:

Mi puchną straszliwie stopy do tego stapnia że mogę chodzić aż w 1 parze japonek bo w resztę nie mieszczę się niestety, a dłonie opuchnięte tez mam ale gorzej wyglądają stopy, obrączkę musiałam już w 3 miesiącu ściągnąć bo jeszcze się jakoś dało.

Ja wreszcie dzisiaj w miare spałam, dzień też troszke zachmurzony więc wreszcie złapię oddech i trochę odpocznę od upałów. Zmykam po kawkę.

Do góry