gizela79
Fanka BB :)
UFF jak gorąco
właśnie skończyłam odkurzać i normalnie pot mi się po d.. leje:-)
Idę sobie zrobić wodę z lodem bo zaraz wyzionę ducha. Dobrze, że dziś na obiad gołąbki to przynajmniej nie będę się kisić w kuchni:-)
Gizelko ciesze się, że sobie odpuściłaś te jagody:-) i trzymam kciuki by wszystko się ułożyło tak by pieniędzy Wam nie zabrakło.
Kurcze a te badania robiłaś prywatnie czy na NFZ i co to jest to CRP bo ja jakiś młot jestem...
Madziar ja miałam ju ż robionedwa razy a teraz 05.07 idę na trzecie i moim zdaniem naprawdę warto, więc jak masz okazję to idź. Szkoda tylko, że jest drogie. Ja płacę 120 zł.
Aguska "CRP" to badanie poziomu CRP, czyli bialka C-reaktywnego we krwi.I mówi czy w organizmie toczy sie proces zapalny czy tez nie.A mnie wyszło prwie 9 a norma 0-5....
A nie robiłam na kasę chorych bo na dziś juz nie było miejsc do rodzinnego by mi wypisał a ja je miałam zrobić na wczoraj...Do mojej lekarki chodzę prywatnie i dlatego nie daje skierowań....,ale nie zrezygnuję z niej bo u nas na kasę chorych to masakra...a tak jestem spokojniejsza o maluszka,tym bardziej teraz przez tą cukrzycę...fakt brakuje nam kasy ale te 100zł.zawsze znajdę bo to dla dobra dziecka....jeszcze może z 2 razy do niej i może Michałek już będzie....
Ostatnia edycja: