reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

hej kalcha - jak fajnie, że nie tylko ja nie śpię ;-)Też pewnie będę musiała powtórzyć obciążenie glukozą - dzisiaj się dowiem. Na czczo powinno być chyba do 105 - ale nie jestem pewna.

Ja też się zastanawiam nad kolorem w sypialni - tam, gdzie będzie łóżeczko małej i w przedpokoju. Mąż w pokoju chce biały, albo jakąś złamaną innym kolorem biel, a ja bym chciała coś wesołego. Chociaż może u nas jest i za dużo koloru w mieszkaniu ;-)

Ach i dziewczyny dzięki za kciuki!

cześć Ritka! ja w dzień nie mogę spać. A chomika miałam, razem z bratem - on fajnego ruchliwego samca, a ja wielką spasioną samiczkę - ale słodkie były :-)

reklama
witam i ja porannnie tez dzis jakos noc nie przespana:wściekła/y:

dziewczyny damy radae z dzidzusiami instynkt sie wlaczy ja jak swojego synka przynioslam do domku mial 2 kilo i nie wiedzialam od czego sie zabrac ale najgorsza pierwsza noc pelna obaw i strach a potem leci z gorki.

Kalcha u mnie jak y byla dziewczynka ja chcialam taki kolor scian My Baby Sam Sweet Pea - My Baby Sam - Babies "R" Us ale ze bedzie chlopczyk to nic nie zmieniam bo mam niebieski

Witam i ja :)
Co do mego odpoczywania to staram się jak mogę, dzieci czasem pozwalają mi na to :) Jak zajmą się np graniem to mam z 2 godz dla siebie :)
Widzę , że u nas znów wizytowo - ja jutro mam na 10.30 :)

Witam dziewczyny;) Wiecie ze wiecej czasu mam w pracy zeby tu zajrzec niz jak jestem w domu...heh.. pogoda taka sobie..slonce i chmury;/

Dagna powodzenia na wizycie:) ja mam jutro na 16:)
Beniaminka ale Ci sie trafil lekarz:) Ty swoja madroscia go zaskoczylas ale kontre zrobil i dzieki temu Wiesz ze warto przymrozyc oczko na pewne sprawy:) Bedzie dobrze zobaczysz:*

na 12 do fryzjera ide a co do koloru to pewnie zrobie jakies pasemka i znajac zycie wielkiej zmiany nie bedzie.

Karolina fajnie ze juz poszykowalas ciuszki..ja mam juz sporo ubranek ale jeszcze nie mam weny do prania i prasowania bo chyba sie boje.. moze w lipcu sie za to wezme. A co do maluchow to jak bylam nastolatka moja siostra miala malego synka i robilam przy nim wszystko:) a teraz jak pomysle o moim szkrabie to lekka panika jest..ale dam rade:)

dagna trzymam kciuki za wizytę!!

Co do koloru ścian to ja mam dwie żółte i dwie zielone, więc na razie nie zmieniamy nic... Później jak pokoik będzie tylko malutkiej (bo na razie nasze łóżko jeszcze tam będzie) to wtedy chcemy zmienic, ale co do koloru to są jeszcze sprzeczne zdania ;))
Ja dzisiaj czekam na paczkę od koleżanki z Irlandii, bo idą ciuszki dla malutkiej do mnie ;) Paczka ma byc dziś lub jutro, więc będę pewnie trochę zniecierpliwiona siedziec aż do momentu przyjazdu kuriera ;))
malgos83 ja tez się muszę w końcu do fryzjera zebrac, ale zawsze jakoś mnóstwo innych wydatków mam i szkoda mi kasy... ;/ Ale w końcu coś trzeba zrobic ze sobą ;))

Witam porannie i w koncu ze sloneczkiem za oknem :)
Dagna i wszystkie dziewczyny ktore maja dzisiaj wizyty -trzymam kciuki !
Mnie ogarnelo jakies wszechmocne lenistwo......
Milego dzionka ;)

Witam przy kawusi, u nas pogoda dzisiaj jak marzenie. A wczoraj jedna kolezanka zepsula mi humorek mowiac , ze wygladam jak bym byla w 9 miesiacu. Sama byla niedawno w ciazy i tez do szczuplych nie nalezala. Niech ja drzwi scisna
Jak patrze na tą piękną pogodę to aż chce się gdzieś iść więc myśle że dziś pojadę po jakąś farbe do pokoiku mojej malutkiej, tyle że mam dylemat bo nie wiem na jaki kolorek pomalować pokoik jak myślicie?? Byle nie na różowo :) Myślę że będę miała przesyt tego kolorku
Wiesz jakbym miala coreczke to pomalowalabym caly pokoik w dwoch kolorkach biel-seledyn ( cos takiego jak soczysta trawa )i do tego wszystkie dodatki w kolorze fuksji ( pink) ( cos w tym rodzaju tylko ciemniejszy bardziej jak maja piwonie)
DSCN3371.jpgTo jest pokoik mojego synka tez seledynowy tylko z blekitem , czerwienia i pomaranczem

Ostatnia edycja:
witajcie;-)

ja róniez trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)
ja miałam wczoraj,
córcia pokazała bużkę starszemu bratu,który pękał z dumy:-)
wyniki badań mam ok

u mnie piękna pogoda
jadę zaraz z chłopakami na basen
a póżniej będę musiała swoje przy desce do prasowania odstać
bo nazbierało się ciuchów od groma

miłego dnia;-)

Witam!
A ja dzisaj mialam piekny sen...ze bylam na usg i lekarz powiedzial mi ze dziwczynka he,i widzialam na usg sliczna byla i czarne wloski miala :),no jestem ciekawa czy sny sie sprawdza czy jednak przeczucie ze chlopiec bedzie he:)
Zgage mam z rana wrrr,u nas cieplutko ale pochmurno moze sie przejasni!
Ide kawke sobei zrobie z mleczkiem moze ktras mama chce?
Milego dnia i udanych wizyt !!!

reklama
cześć Słońca! dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!
dziękuję za porady :-) wszystkiego już próbowałam no poza tym wskazaniem od rodzinnego (rada Beniaminki) tylko zastanawiam się dlaczego do tej pory tego nie zrobił.. zwłaszcza, ze to znajomy...hmmmm...pisałam Wam kiedyś jak to sie skończyło z izbą przyjęć (naćpali mamę morfiną i puścili do domu), więc na to mama się już nie zgodzi.. Boziu, byłam wczoraj wieczór u rodziców.. z mamą bardzo źle.. serce się kraje.. więc u mnie tez nastrój nie najlepszy..
pozdrawiam Was i dobrego dnia życzę

Do góry