reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Karolinkare wspaniała wiadomośc. Cieszymy się razem z Toba:-):-):-):-):-) Wreszcie możesz odetchnąć i cieszyć się ciążą. I gratuluję parki.
beti14011984;
zaraz jak wyschnie w kuchni podłoga podgrzeje se zupkę botwinkę mniam :) pogoda u nas dzis pochmurna ale nie pada i mam nadzieję że nie będzie bo na balkonie 2 prania schną :)
Ja też wcinam dzisiaj botwinkę, nie skończę dopóki nie zobaczę dna:happy:

Ja właśnie po badaniu połówkowym... nie patrzyłam na zegarek, ale mogło trwać i z pół godziny ;) dzidziuś spał i pani doktor kilka razy robiła podejście, żeby zobaczyć buźkę i zmierzyć kość nosową, ale w końcu zobaczyliśmy nawet coś, co chyba było ziewnięciem :) a potem usteczka rozszerzone w uśmiechu :-D
Wszystkie pomiary są w normie, maluch waży ok. 461g, serduszko zdrowe, kręgosłup "o prawidłowo zachowanej ciągłości", profil twarzy prawidłowy i wszystko co tam jeszcze było sprawdzane prawidłowe. Pępowina trójnaczyniowa, łożysko poza ryzykiem przodowania, położenie płodu podłużne główkowe...
...i wszystko wskazuje na to, że mamy chłopaka :-) tatuś już planuje wspólne wędkowanie :laugh2:

Kasiu88 ja też wymarzyłam sobie imię Jaś od daaawna (zanim jeszcze się staraliśmy), ale mój M powiedział, że nad imieniem będzie się zastanawiał dopiero jak pozna płeć, a więc dopiero niedługo poznam jego opinię, hehehe :-D

Gratuluję synusia i pomyślnych wiadomości
Wolfheart i Kasiu mam kuzyna Jasia, niezły z niego rozrabiaka:tak::rofl2::tak:

No mi troche konkretniej,mi potwierdzil ze ono jest przodujace,powiedzial tez ze jeszcze wraz ze wzrostem macicy moze sie przesunac(ale nie musi).I ze mam sie oszczedzac i zadnych przytulanek(bo po mnie jeszcze bardziej brzuch boli),i pytal sie czy nie krwawila ,bo to czesto przyczyna krwawien.Wiesz nie powiedzial dokladnie czego nie robic....
Dzięki Olu. Mnie też się pytał czy nie krwawię, to może też mam przodujące. Na następnej wizycie dopytam się dokładniej co i jak, ale to dopiero za 3 tyg.:eek:

reklama
dziewczynki ide swietowac z moim M on Piwkiem ja soczkiem pozniej sie odezwe jeszcze.... buziaki !!!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)
świętujcie Kochani:)
po tym wszystkim co przeszliście-należy Wam się!
ach...
jak to dobrze jak jest dobrze;-)

wolfheart...gratuluję Synusia ;-)

laski dajcie przepis na botwinke...plis

Ostatnia edycja:
Mamuśki jestem mega szczęśliwa po wizycie połówkowej !!!!!!!!!:-D:tak::-)
Dzidzia zdrowa wszystko super!!!
:-D
I lekarz potwierdził kolejny raz że to
CÓRCIA :-D:-D:-D:-D:-D!!!!
Takze bedziemy mieli parke !!!!:tak::-D

Kurcze!!! Tyle się napisałam i wcięło mi posta! :(

karolinkare - gratuluję serdecznie tak cudownej wiadomości!!! Nie chcę żeby to źle zabrzmiało bo wiele przeszłaś - ale jesteś ogromną szczęściarą - będziesz mieć parkę wspaniałych dzieciaczków!!! :) Trzymałam po cichu kciuki.

Nadrobić Was i być na bieżąco to nie lada wyczyn :D

Dziś mam dzień obżarstwa - jem same niezdrowe rzeczy: lody, żelki, chipsy, czekoladę - mam ogromne wyrzuty sumienia :( ;P

No proszę same dobre wiadomosci że aż miło sie czyta:)
cieszę się razem z Wami
Tosha, wolfheart i Karolinkare - wielkie gratki:)

Marta - na zdrowie:) żebyś nie była osamotniona to ja też mam takie dni obżarstwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry