dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Karolinkare wspaniała wiadomośc. Cieszymy się razem z Toba:-):-):-):-):-) Wreszcie możesz odetchnąć i cieszyć się ciążą. I gratuluję parki.
Ja też wcinam dzisiaj botwinkę, nie skończę dopóki nie zobaczę dnabeti14011984;
zaraz jak wyschnie w kuchni podłoga podgrzeje se zupkę botwinkę mniam pogoda u nas dzis pochmurna ale nie pada i mam nadzieję że nie będzie bo na balkonie 2 prania schną
Ja właśnie po badaniu połówkowym... nie patrzyłam na zegarek, ale mogło trwać i z pół godziny dzidziuś spał i pani doktor kilka razy robiła podejście, żeby zobaczyć buźkę i zmierzyć kość nosową, ale w końcu zobaczyliśmy nawet coś, co chyba było ziewnięciem a potem usteczka rozszerzone w uśmiechu
Wszystkie pomiary są w normie, maluch waży ok. 461g, serduszko zdrowe, kręgosłup "o prawidłowo zachowanej ciągłości", profil twarzy prawidłowy i wszystko co tam jeszcze było sprawdzane prawidłowe. Pępowina trójnaczyniowa, łożysko poza ryzykiem przodowania, położenie płodu podłużne główkowe...
...i wszystko wskazuje na to, że mamy chłopaka :-) tatuś już planuje wspólne wędkowanie
Kasiu88 ja też wymarzyłam sobie imię Jaś od daaawna (zanim jeszcze się staraliśmy), ale mój M powiedział, że nad imieniem będzie się zastanawiał dopiero jak pozna płeć, a więc dopiero niedługo poznam jego opinię, hehehe
Gratuluję synusia i pomyślnych wiadomości
Wolfheart i Kasiu mam kuzyna Jasia, niezły z niego rozrabiaka
Dzięki Olu. Mnie też się pytał czy nie krwawię, to może też mam przodujące. Na następnej wizycie dopytam się dokładniej co i jak, ale to dopiero za 3 tyg.No mi troche konkretniej,mi potwierdzil ze ono jest przodujace,powiedzial tez ze jeszcze wraz ze wzrostem macicy moze sie przesunac(ale nie musi).I ze mam sie oszczedzac i zadnych przytulanek(bo po mnie jeszcze bardziej brzuch boli),i pytal sie czy nie krwawila ,bo to czesto przyczyna krwawien.Wiesz nie powiedzial dokladnie czego nie robic....