Kasiona
Fanka BB :)
przepraszam ponioslo mnie ze szczescia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj właśnie nie mogłam sobie przypomnieć kto pisał o łożysku, a teraz już wiem.
Olcia sama nie wiem co to znaczy. Ale tak mi powiedział. O przodującym chyba nie mówił. A w karcie ciąży tak napisał, że nie mogę rozszyfrować. A jak zapytałam, o to czy źle, że nisko to powiedział, żeby się nie martwić na zapas. Nie powiedział leżeć tylko polegiwać. A ja mu na to, że nic za bardzo nie robię, co trochę posprzątam, to odp., że chyba mąż może mi poodkurzać, a z takich wzruszających zdarzeń, to tylko Mjakmiłośc moge obejrzeć. Wkurzył mnie bo ja lubię konkretne odpowiedzi, a nie "jakieś polegiwać".
I jeszcze na końcu powiedział zakaz przytulańców i polegiwać i będzie ok.
A tobie co ginek powiedział?
dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
boshe dziewczynki nawet nie wiecie jak szczesliwa jestem.....w koncu bede mogla cieszyc sie z ciazy............. jeju jestem mega mega szczesliwa.....
zapraszam do mnie na soczek !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziewczynki ............... Maluszki sa zdrowe kariotypy prawidlowe!!!!! I tak jak jak okreslone sa dziewczynka i chlopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d