reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam
Pogoda do bani, ja od rana w piżamce pod kocykiem, szukam noclegów w sopocie na długi week czerwcowy ale jest ogromny problem...

my z 3M uciekamy na kaszuby w tym roku, tamtym na Helu bylo 8C i wialo okrutnie ( nawet jak dla mnie) deszcz brrrrr, tragicznia pogoda zrobilo sie super ladnie jak juz wrocilsimy do gdanska:baffled::baffled:

byle pogoda byla bo niestety z dziecmi to nie da sie siedziec w barze i pic browar:baffled:
zreszta teraz dla mnie browar i tak odpada:rofl2:
Monia a prywatne kwatery szukasz czy Grand Hotel ewenualnie Sheraton:-D;-)

gizela-uszy w gore, slodkie dziewczyny musza byc pod stala kontrola dla dobra dzidzi
bedzie oki:tak:

ja mam fatalne zylaki, tak zaawansowane,ze moga pod koniec sierpnia wsadzic mnie na patologie i cc,dziecko poprzecznie ulozone -wszytko prowadzi do drugiej cc:sorry2:
wszytko mi jedno ale na patologii to ja piernicze lezec w sierpniu:angry:co ja zrobie z dzieckiem:szok::no: wykluczone

dzis mialam badanie na obciazenie glukozy,jutro polowkowe

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Pogoda do bani, ja od rana w piżamce pod kocykiem, szukam noclegów w sopocie na długi week czerwcowy ale jest ogromny problem...
Gizela -będzie dobrze
poleżę jeszczez godzinkę i może coś ugotuję?

my także lecimy do Sopotu na długi weekend;-)
moze się spotkamy;-))

my z 3M uciekamy na kaszuby w tym roku, tamtym na Helu bylo 8C i wialo okrutnie ( nawet jak dla mnie) deszcz brrrrr, tragicznia pogoda zrobilo sie super ladnie jak juz wrocilsimy do gdanska:baffled::baffled:

byle pogoda byla bo niestety z dziecmi to nie da sie siedziec w barze i pic browar:baffled:
zreszta teraz dla mnie browar i tak odpada:rofl2:
Monia a prywatne kwatery szukasz czy Grand Hotel ewenualnie Sheraton:-D;-)

gizela-uszy w gore, slodkie dziewczyny musza byc pod stala kontrola dla dobra dzidzi
bedzie oki:tak:

ja mam fatalne zylaki, tak zaawansowane,ze moga pod koniec sierpnia wsadzic mnie na patologie i cc,dziecko poprzecznie ulozone -wszytko prowadzi do drugiej cc:sorry2:
wszytko mi jedno ale na patologii to ja piernicze lezec w sierpniu:angry:co ja zrobie z dzieckiem:szok::no: wykluczone

dzis mialam badanie na obciazenie glukozy,jutro polowkowe

taaa GRAND HOTEL POWIADASZ?z ciekawości zobaczyłam cenki- to trochę przeginają nawet jak dla vipów.My zwykle nad morzem szukamy samodzielnych mieszkanek, jakieś kawalerki blisko morza, do SOPOTU zwWawki nie tak daleko a i do Gdańska lub Gdyni można podskoczyć, lubimy tam jeździć choć trochę się Lansiarsko zrobiło.Zazdroszcze wam,że mieszkacie NAD MORZEM...a na week to raczej w góry powinniscie jechać.A wy dziewczynki jak spędzacie majowy i czerwcowy długi weekend?
Apropos browarku to normalnie mnie nie ciągnie ale jak byliśmy na weekend we Wrocławiu i większość czasu spędzaliśmy w knajpach to dużo bym dała fajka i zimnego browka, miałam dosyć soczków,spritów, fant...

Witam się po przerwie:-)
A ja cholery dostaję przez to nic nierobienie:baffled::baffled: co chwile sobie cos wymyślam w ogrodzie..wczoraj tuje i tak mnie kręgosłup bolał, że nie mogłam chodzić:baffled::baffled:
Jestem zmuszona do leniuchowania:happy:
Karolinkare!! Będziemy świetować, zobaczysz!!!!!
Gizel;a co do cukru, to nie martw się, dietką wszsytko nadrobisz:tak: Ja tez miałam w pierwszej ciaży i cukier po obciążeniu doszedł do 200:dry::dry:
Ale dietka wystarczyła i było wszsytko super:tak:
Teraz bez diety cukier ładnie mis ie trzyma i mam nadzieję, że po glukozie też będzie ok:tak:
Pozdrawiam wszsytkiei przyznam że czytałąm tylko trochę, bo czasu brak...w tą sobotę my na weselicho znowu i mamy sporo na głowie;-)

:tak:ja czekam juz na moje polowkowe mam jutro o 12.30 wiec wieczorkiem 28.04 dam znac jak bylo i czy plec potwierdzona czy nie :-D:-)

milego dzionka paa do juterka.............:happy::-)

reklama
Znowu chodze po domu nakręcona. Ze stresu już posprzątałam, zrobiłam kuraka w sosie musztardowym i sie wykąpałam chciałam sie jeszcze wziąść za balkon ale kurde wieje. Czas mi sie dłuży do wizyty. Jak zwykle jak już wejde do gabinetu to będzie syndrom białego fartucha i ciśnienie 170/ 80 a jak tylko zobacze maluszka to sie unormuje. Ide sie sztachnąć podwójną meliską.

Do góry