ano ciężko nadrobić ciężko
na samym począteczku
dorotka wieści super
tak się ciesze że jest dobrze :-) odrazu kamień z serca spadł
karolinkare kochana musisz jeszcze poczekać na odp ale napewno będziesz cieszyc się tak jak dorotka bo wszystko będzie w porządku :-) ale kciuki trzymam dalej :-)
kasia88 trzymam kciukaski za jutrzejsza wizytkę :-)
skrzacik ja też mam ochote na fetę ale jakoś nie mam koncepcji na robienie heh powiem Ci że nic napewno nie zaszkodzi jak zjesz raz na jakiś czas,nie dajmy się zwarjowac
niby mówią że nie powinno się jeść no ale jakby tak wszystkiego słuchac to byśmy głodowały i i z domu nie wychodziły :-) muszę siorę namówić żeby zrobiła fete bo mnie się nie chce
calineczka wielkie gratki z syneczka
super
mammi Tobie również wielkie graty z synusia :-)
no troszku nadrobiłam jeśli coś przeoczyłam to prosze o przebaczenie he
ja dzis calusi dzień na spacerach,nogi to mi w dupcie weszły :-) no i jak wróciłam to na pół godz musiałam sie zdrzemnąć bo bym nie wytrzymała no ale spotkałam sie z dawną kumpelą he jest w 6 mies ciąży heh no i byłysmy na soczku bo na piwko to dlugo nie pójdziemy
zaraz idę spać bo padnięta na pyszczek jestem jutro niby deszcz ma padać a miałam jechać do mamy no ale zobacze jeszcze ... moja mama jest cwana żebym tylko przyjechała to robi dobrocie
jutro pizza mniam uwielbiam jej robotki kulinarne hehe...........a jeszcze moge się pochwalić że dziś czułam bejbusia często i to na pewno nie były ruchy jelit
więc jestem dobrej mysli że teraz będzie moje słoneczko mamusi dawać częsciej o sobie znaka
to co ja się zegnam
za jutrzejsze wizytki kciukaski
karolinka kochana a Ty zrób se małą przerwe w sprzątaniu tego bałaganu po remoncie hehe i wpadaj co jakis czas chociaż żebyśmy wiedziały że wszystko u Ciebie w porządku
daj znaczek co tam u Ciebie .........