reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
No i nie będzie wyjściowej kolacji dzisiaj, TŻ dopiero wraca z nagłej pracy, zatem przyszykuje mu kąpiel a kolacja będzie jutro . No szkoda, ale jutro nadrobimy.
Dobrej nocy Wrześnióweczki ! :-)

Ja już nie moge z tym wszystkim. Siedziałam godzine nad sałatką której mi sie zachciało ale jest tam ser feta (który uwielbiam) i myślałam czy zjeść czy nie. W rezultacie nie ruszyłam bo sie boje. Tragedia normalnie. Jecie fete?

Dobranoc.

ciezko nadrobic tyle stron,pogoda ladna wiec wiekszosc dnia w parku i nad morzem spedzam czas z przedszkolakiem:-Dplus ten remont:no:

swiezo poslubionym gratulacje;-)

dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki

najlepsza wiadomosc jaka mogla byc:-)

Czesc Mamusie

Widze ze Dorotka juz spokojna o to gratulacje!!!!!. boze co ja bym nie dala zeby uslyszec juz ze dzidzia zdrowa i ze moge juz spokojnie oddychac .........:-(. no nic ostatni tydzien nerwow... wynikow nie ma:-:)crazy: z kierownikiem nie rozmawialismy

dzwoncie. byle jeszcze jedna dobra widomosc nas czeka!

Uwaga uwaga

Jestem po usg ............Będziemy mieli chłopca:tak::tak::tak::tak::tak:

gratulacje!

Witam:) Obecnie mam mało czasu na bb, bo pisze po troszku prace.
Dorotko ciesze sie razem z Tobą, że już wszystko dobrze u Ciebie i maleństwa:)
Kasiona współczuje bólu ząbków mi też wyrastały na początku ciąży,ale i tak jeszcze całe nie wylazły:dry: więc wiem co przeżywasz i współczuje z całego serca.
Ja mam jutro wizyte u gina o 17 wiec trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze juz dowiem sie płci mojego brzdąca;-)
Gratuluje udanych wizyt i poznanych płci:)
Miłego wieczorku i słodkich snów kochane:)

ano ciężko nadrobić ciężko :no:

na samym począteczku dorotka wieści super :tak: tak się ciesze że jest dobrze :-) odrazu kamień z serca spadł :tak:
karolinkare kochana musisz jeszcze poczekać na odp ale napewno będziesz cieszyc się tak jak dorotka bo wszystko będzie w porządku :-) ale kciuki trzymam dalej :-)
kasia88 trzymam kciukaski za jutrzejsza wizytkę :-)
skrzacik ja też mam ochote na fetę ale jakoś nie mam koncepcji na robienie heh powiem Ci że nic napewno nie zaszkodzi jak zjesz raz na jakiś czas,nie dajmy się zwarjowac :tak: niby mówią że nie powinno się jeść no ale jakby tak wszystkiego słuchac to byśmy głodowały i i z domu nie wychodziły :-) muszę siorę namówić żeby zrobiła fete bo mnie się nie chce :-D
calineczka wielkie gratki z syneczka :-D super
mammi Tobie również wielkie graty z synusia :-)

no troszku nadrobiłam jeśli coś przeoczyłam to prosze o przebaczenie he :-D

ja dzis calusi dzień na spacerach,nogi to mi w dupcie weszły :-) no i jak wróciłam to na pół godz musiałam sie zdrzemnąć bo bym nie wytrzymała no ale spotkałam sie z dawną kumpelą he jest w 6 mies ciąży heh no i byłysmy na soczku bo na piwko to dlugo nie pójdziemy :laugh2:
zaraz idę spać bo padnięta na pyszczek jestem jutro niby deszcz ma padać a miałam jechać do mamy no ale zobacze jeszcze ... moja mama jest cwana żebym tylko przyjechała to robi dobrocie :tak: jutro pizza mniam uwielbiam jej robotki kulinarne hehe...........a jeszcze moge się pochwalić że dziś czułam bejbusia często i to na pewno nie były ruchy jelit :tak::happy::happy::happy: więc jestem dobrej mysli że teraz będzie moje słoneczko mamusi dawać częsciej o sobie znaka :)

to co ja się zegnam :tak: za jutrzejsze wizytki kciukaski :-D

karolinka kochana a Ty zrób se małą przerwe w sprzątaniu tego bałaganu po remoncie hehe i wpadaj co jakis czas chociaż żebyśmy wiedziały że wszystko u Ciebie w porządku :tak::tak:daj znaczek co tam u Ciebie .........

Ja już nie moge z tym wszystkim. Siedziałam godzine nad sałatką której mi sie zachciało ale jest tam ser feta (który uwielbiam) i myślałam czy zjeść czy nie. W rezultacie nie ruszyłam bo sie boje. Tragedia normalnie. Jecie fete?

Dobranoc.
Pewnie,że tak, feta czy sery cammaber polski typu np turek śa produkowane z pasteryzowanego mleka.

Witam w ten pochmurny dzień. Mam nadzieję, że u was pogoda bardziej dopisuje niż w łodzi. Jak się czujecie? Dawno tu nie zaglądałam, ale niestety ostatnio nie mam zupełnie sił po pracy i przede wszystkim na wszystko brakuje czasu. Już nie mogę doczekac się lipca kiedy w końcu będę miała wolne już.
Życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia :)

reklama
Do góry