reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzwoniłam do jednej kancelarii i mi facet wyjechał, że jak sprawa nie skomplikowana bez orzekania o winie i na 1 rozprawie sie skończy to 4 tysiaczki a jak bardziej skomplikowana to więcej.To ja wole być pełnomocnikiem siostry rozwód tak czy siak dostanie bez orzekania o winie a rozchodzi się o małą,bo ojciec od 7 boleści chce mieć dziecko przy sobie( śmiech na sali ha ha ha )gdzie siostra ma przewagę jako wzorowa matka z mieszkaniem i pracą nad ojcem alkoholikiem pracującym gdzieś poza miejscem zamieszkania praktycznie nie ma go od poniedziałku do piątku w domu gdzie gości w weekendy a mieszka w 2 pokojach z mamą, tatą i siostrzeńcem wiec warunków do wychowywania brak o czasie dziecku poświęcanym tylko w weekendy nie wspomnę do tego z wyrokiem za porwanie dziecka za co grozi pozbawienie praw do dziecka i tyle wiec nie ma siĘ co bać.Dziś słyszałam o przypadku gdzie tatuś porwał dziecko z ulicy do innego miasta i też mu za to przy rozwodzie prawa odebrali do dziecka.Więc myślę, że nie warto w adwokata tyle tysiaków wkładać a lepiej odłoŻy sobie moja siostra na wakacje w Polsce :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już w domku na wizycie się zeszło bo było opóżnienie 1.20 bo były 3 babki z oddziału na konsultacje a one mają pierszeństwo !!

Badania mam oki tylko mam więcej pić bo mi się piasek zrobi przytyłam 1 kg noi jak babka słuchała echo dziecka to aż lekarke zawołała bo się zdziwiła że taki mam brzuch mały a jak się położyłam to wcale!!!
dostałam skierowanie na 15 maja na usg następna wizyta 25!

No i najgorsze to że nie podobała jej się moja szyjka powiedziała że jest nisko i mam uważać tak ze 2 tygodnie aż będzie w miednicy ,w razie jakby coś się dzialo to mam do niej jechać lub dzwonić ,mam umikać kucania i dżwigania a jak ja mam uważać przy 2 dzieci i tylu obowiązkach ....nie wiem .Ale powiedziała że szyjka zamknięta tylko jest taka lejkowata i mam dlatego uważać żeby mi nie puściła !

Witam się :)
kerna me gratulacje :)
Dopiero po łebkach nadrobiłam wasze posty, dobrze że jutro piątek bo już mi wsio siada - nawet nerwy. Wystarczy że w robocie się mnie czepiają a ja od razu ryczec chcę, bo do tej pory powstrzymywałam się i jakoś sie udawało a teraz? To bym rykła jak głupia i zalała się łzami.
Już nawet nie chce mi sie pisac bo bym codzień musiała się wam żalić.
Nawet młoda dziś powiedziała, że ona rozglądnie się jednak za inną pracą bo nie chcę nawabić się tu choroby psychicznej.

N0o dziewczyny poza tym dzidzia kopie słodko :)
Moje dzieci to istne wulkany energii, po 10 razy im mówić i nie dociera, ja nie wiem jak małe się urodzi bo oni nie potrafią być cicho. Chyba że śpią :/ Ciężko z tym będzie :/

Witam! kurcze nie dam rady nadrobić tylu zaległości, ale postaram się doczytać chociaż ostatnie strony. U mnie wszystko w porządku i praca mgr wreszcie złozona w dziekanacie. Normalnie pękam z dumy. Teraz mogę siedzieć spokojnie na BB :-D
Gratulacje wielkie, teraz obrona i już możesz mieć nik MGR MSDRACULA:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
JEST SYNEK MICHAŁEK!!!!! CHŁOPAK ZDRÓW JAK RYBA:tak:....serce jak dzwon i wszystko inne w porządku....siedziałam u niej ok.20min.
A ja jutro idę do szpitala na badania i jak one też wyjdą żle to Poznań mnie czeka..."jak nie urok to sraczka" Dość ,że nie mam kasy to musiałam kupić piżamkę i kapcie.... i to na siłę bo nie podoba mi sie ale nie mam wyboru...

Jutro na 8 mam się wstawić na izbie przyjęć...
Z moją szyjką już jest w porządku cofnęło się.....:-D
Gratuluję synka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Trzymam kciuki za dobre wyniki;-)

Czesc dziewczynki................... zandych wiadomosci nie mam bo kaza mi czekac kolejny tydzien bo jakies cholerne opoznienia maja..... i ta lekarka co mi robila Amnio powiedziala mi ze tydzien to jeszcze spokojnie mam czekac...... jeziu ja nie mam juz sily czemu oni to tak wszytsko wyciagaja. czas u mnie jest najwazniejszy teraz jest juz prawie 18 tydz czyli nastepnym bedzie 19 a ja jesli wyniki sa zle mam p-rawo do wszytskiego do 20 tygodnia... poprostu koszmar nie wiem juz gdzie dzwonic do kogo sie zwrocic zeby mi pomogl :((((((((((

Kochanie współczuję Ci serdecznie tych nerwów:-(Domyslam się, że każdy dzień jest dla Ciebie czekaniem na wynik..ale wierzę, że będzie dobrze:tak::tak::tak::tak:Jesteśmy z Tobą Misia:tak::tak::tak:

U mnie chwila wolnego, mój M. wziął Jacusia i pojechał odebrać auto od mechanika;-)o tyle fajnie, że Jacek dziś byl marudny, bo tylko chwilkę na dworze byliśmy, bo tutaj dziś wietrznie, a on przyzwyczajony, że większośc dnia jesteśmy "dada", dziś już zdesperowany wziął mnie za rękę poprowadził do drzwi i płaczliwei powiedział "mama dada!!!!"aż mi serce pękało, ale ząbkuje i jest osłabiony, a tu taki wiatr, że bałam się, że się nałyka....:-(ale teraz jest z Tatusiem "dada";-)
Jutro mój M. ma urlopik, więc nie wiem, czy zdołam zajrzeć, a w sobotę wizyta;-)postaram się po niej zameldować:tak::tak::tak:miłego wieczorku dziewczyny:-D

=msdracula;5323322]Witam! kurcze nie dam rady nadrobić tylu zaległości, ale postaram się doczytać chociaż ostatnie strony. U mnie wszystko w porządku i praca mgr wreszcie złozona w dziekanacie. Normalnie pękam z dumy. Teraz mogę siedzieć spokojnie na BB :-D
msdracula gratulacje, pewnie lżej na serduchu się zrobiło. Teraz tylko obrona( a to już pikuś w porównaniu do pisania pracy) i będziesz Panią magister.

A ja dzisiaj jestem na stopie wojennej z teściową...i doszło do tego, że postanowiliśmy z męzem jeśli sytuacja ( czyli zachowanie mojej teściowej) się nie zmieni po urodzeniu dziecka BĘDZIEMY SIĘ BUDOWAĆ!!!! Trochę mnie to przeraża ale nie ze względów finansowych raczej boję się mieszkania z teściową od momentu zakupu działki do wyprowadzki...ale tak bardzo chciałabym mieszkać dalej od niej....
Ale na dzień dzisiejszy atmosfera w domu...koszmar!!!
lilu02 współczuje konfliktu z teściową. Nie ma to jak mieszkać samemu. No ale nie zawsze jest to możliwe (też mieszkamy na razie z rodzicami,). Ale dobrze, że masz perspektywy, że się pobudujecie.

Ostatnia edycja:
gizela gratuluje synka :) No to powoli chlopaczki gonia babki :D Napewno beda wyniki dobre i nie bedziesz musiala nigdzie sie wybierac :D
karolinkare bidulko nasza , wszystko bedzie dobrze my denerwujemy sie z Toba i za Ciebie wiec ty odpoczywaj i sie nie zamartwiaj.
Ja w koncu sie dogadalam z fryzjerka i jutro mnie uczesze na zdjecia i jutro podbijam poznan i okolice wiec trzymac kciukasy za pogode :)
Uciekam na paluszki rybne bo tak mnie jakos naszlo :)

Oliwka- odpoczywaj dużo i stosuj się do zaleceń lekarza a wsio będzie na pewno ok.

KasikN82- moja mama za to ma dziś @ i wszystkiego się czepia a ja jak to ja wysłucham jednym uchem wleci drugim wyleci i tyle nic nie jest w stanie mnie wkurzyć :)
Szkoda moich nerwów na zbędne dyskusje niech mama myśli, że ma racje ja i tak wiem swoje.
Ja już dziś się z wami żegnam i życzę spokojnej nocki.
Kładę sie do łóżeczka polukam tv i poczekam na mojego księcia aż z pracy wróci ;)

laseczki wpadam pochwalić się że
mamy Córeńkę
jesteśmy mega szczęśliwi
nasza upragniona,wymarzona lalunia:)))
no to płynę w róż Mamuśki:))))

jak tylko ogarnę moich chłopaków
zabieram się za czytanie co u Was

buziaki:-):laugh2::-D:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry