reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie Mamuski:**;-)
właśnie odebrłam wyniki krwi:-(
Hbs ujemny czyli prawidłowy:-Da z tego sie bardzo ciesze:-)
ale mam straszną anemie:-:)-:)-:)-(Jestem załamana :(((

Przyznano mi indywidualne!!!!:)))Hurra!!!
Jak wasze samopoczucie??u mnie nie za ciekawie:no::hmm:
boli,kuje podbrzusze ech...:(:eek:kręci mi sie w głowie i tak słabo sie czuje masakra;\
na dodatek ta pogoda pada i pada;\\\

:-D:-D:-D:-D:-DUmówiłam się juz na USG Prenatalne z płytka na 4 maja juz sie nie moge doczekać:)))

reklama
Kurcze ale ty masz śliczną tą córcie. Patrze i patrze i oczu oderwać nie moge.
asiek1000 oj uważaj dziewczyno bo za chwile urośnie z niej taka pannica że Twój nie nadąży z odganianiem adoratorów. :D

skrzat dziekuje bardzo miło czytać takie pochlebstwa :))) ciekawe czy 2 córcia bedzie troszke do niuni podobna....
wkleje do wątku z linkami namiary na stronke z interpretacja wyników :)

hej kobietki. Ciesze sie ,ze sobie mile wspomnienia przywrocilyscie co do slubow :) Ja bylam dzis ostatnie formalnosci zalatwic w Urzedzie bo my poki co ze wzgledow na zalobe po mojej siostrze robimy tylko cywilny a za rok koscielny. Wiec bede miala powtorke z rozrywki za rok :) Bylam dzis u tego ch... zbolalego czyli mojego dziekana. Tak mnie facet wkurzyl ,ze az mi sie slabo zrobilo i brzuch rozbolal i na koniec juz z bezradnosci jak poszedl w cholere to sie poplakalam. Bo przez jego jedne nie bo nie ,prawdopodobnie bede musiala placic prawie 1200zl praktycznie bez sensu. Bo nie chcial sie zgodzic bym oboz szkoleniowy i objazdowke szkoleniowa zaliczyla w innej formie. Facet niedosyc ze mimo dyzuru stwierdzil ,ze dzis nie ma czasu z nami gadac to jeszcze powiedzial ,ze nie bo nie i ze nie jestem jedyna i ze mam sobie radzic sama .Poprostu wystarczyloby jego jedno slowo tak i nie bylo by problemu zadnych wiecej rzeczy by nie mial do zalatwiania, chodzilo o jedno tak bo reszte mialam dogadana z wykladowcami. No ale juz szkoda gadac. Ide z psiakiem na spacer i do kwiaciarki ustalac bukiet i ozdoby na stol, wiec mam nadzieje ze sie troche odstresuje. Mam nadzieje ,ze mialyscie lepszy dzien.

Onionek najlepszego robaczku :)

cześć Kochane!
Onionek sto lat!!!
tak piszecie o tych ślubach, bardzo przyjemny temat.. :-) milusio się czytało... My z M jesteśmy małżeństwem od 29.08.2009 r., więc prawie 8 miesięcy a razem już ok 6 lat... same przygotowania, zwłaszcza jeśli tak jak my robi się samemu da się przeżyć a już napewno warto to wspominać ;-) stresik niezły.. ja to musiałam sobie tabletkę tzn pół wiadomej zjeść przed samym ślubem, bo kiepsko było ;-) duuużo mi pomógł nasz fotograf :-) był ze mną u kosmetyczki i fryzjera a że ekstra facet to troszeczkę luzu od niego mi się udzieliło.. mówię Wam do tej pory jestem mu wdzięczna.. :-) zdjęcia mistrzostwo.. a do tego mamy sesją maleństwa obiecaną :)
ja dziś czuje się fatalnie, słabo mi okrutnie, ale obiadek jakoś zrobiłam.. Dziś też miałam małe przedszkole w domku.. :-)
ale na szczęście już tylko czekam na M z obiadkiem i tyle roboty na dzisiaj.. :)
miłego popołudnia

Onionek Sto Lat! Ach od tych wszystkich życzeń to ten rok będzieszz miała mega-szczęśliwy.
U nas ok. 7 lat stażu ślubnego + jakieś 2 lata przed. Zleciało. Piękni i młodzi byliśmy. W kościele było ślicznie, ksiądz się popłakał, goście też a m. musiał mnie trzy razy podtrzymywać bo mdlałam :p A kumpela zamiast ryżem sypneła kwiatami którymi miałam rzucać ja hehe
Ja teraz robię za wieloryba a mój małż nadal wygląda jak wtedy grrrrrrrr

onionek...najlepszego Kochana:)

dorotka..dzielna kobitka jestes!
napewno wyniki będą ok

przepraszam ale nie mam dzisiaj natchnienia do pisania
spadek formy

miłego dnia,pozdrawiam!

reklama
Do góry