reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dziewczyny właśnie zadzwoniła moja kumpelka...wczoraj urodziła poród miała straszny az sie teraz boję swojego heheh a co najlepsze? wszystko ma różowe dla dziewczynki a ma chłopaka :) dobre co????????????

reklama
kuzynka mojego męża miała 2 razy potwierdzone że będzie dziewczyna a urodził się chłopak
No to ładnie :szok: Dziewczyny ja odkąd dowiedziałam się, ze jestem w ciąży marzę o córeczce. Moja gin mówi, ze będzie kobita. Tak też ja czuję bo w domu mam parkę ta ciąża wypisz wymaluj poprzednia czyli jak na babkę:tak: Ale jak słyszę takie omyłkowe stwierdzenia lekarzy to mi się gorąco robi bo nie powiem jakoś mimo woli człowiek jak wie co ma być to się już nastawia, mam nadzieje,że u mnie jak i u was takich niespodzianek nie bedzie:-p Zresztą zobaczymy bo dzięki liscie wrześniówek wiemu co komu gin stwierdził:-D

No i nie powiem, ze zaczynam myśleć o pierwszych malutkich zakupach i już już miałam kupić to: http://www.allegro.pl/item985660512_sliczne_pieluchy_tetrowe_bobas_kpl_6szt_nowe_wzory.html
różowe oczywiście :):):)

Ostatnia edycja:
A na usg miała raz czy kilka razy potwierdzoną płeć?? :eek:

tak ona od chyba 18 tyg lekarz jej powiedział że chyba dziewczynka potem potwierdził na 100 procent i tak na każdej wizycie sie pytała czy coz sie zmieniło a lekarz że to na bank dziewczynka...to ona wszystko różowe heheh no i ma chłopaka... wysłała mi fote na komórę...jest słodziutki :)

tak ona od chyba 18 tyg lekarz jej powiedział że chyba dziewczynka potem potwierdził na 100 procent i tak na każdej wizycie sie pytała czy coz sie zmieniło a lekarz że to na bank dziewczynka...to ona wszystko różowe heheh no i ma chłopaka... wysłała mi fote na komórę...jest słodziutki :)

Ale bym tego lekarza....uch jakbym go dorwała....wiecie co na kolejnej wizycie to niech mi powie, czy da sobie za to, ze będzie dziewczynka, rękę obciąć jak nie ,to kupuje same neutralne ciuszki a jak :)

ludzie mnie teraz wlasnie tak boli w lewym boku ze szok-a powinnam isc do miaa i zakupy zrobic i nie wiem ,narazie czeka moze minie....

gizela,beti-co do naszych poloweczek to ja tez mojego kocham ponad zycie-jej fajne sa te rocznice ,takie wspomnienia i wogule:)

moze paracetamol lykne

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki .....
jakoś w weekend dużo znowu napisałyście.....
kurcze powiem wam ze na forum ginekologicznym znalazlam dojscie do specjalisty od NT w Warszaiwe i juhhhuuu odpowiedzieli mi na moj błagalny email mam do nich zadzwonić... boże moze oni mnie jakoś na duchu podniosą bo to czekanie osłabia mnie z dnia na dzień. Dam wam znac co mi powiedzieli........

Dorotka trzymam kciuki za Ciebie kochana wiem w jakim stresie i miejscu teraz jestes. buiaczki i przytulaski ..........

reklama
dobry ;-)

karolinkare..dobre wieści,
mam nadzieję że pomogą i uspokoją Ciebie choć troszkę;)
przytulasek

ja tez zdradzam bb z muratorem coraz czesciej:-D ale te zdrady sa bardzo owocne w nowe pomysly musisz przyznac;-)
tak,to forum to kopalnia róznych pomysłów i rad

Macie rację dam ogłoszenie do gazety może z 2 dzieci się znajdzie....to zawsze coś....
Nie dawałam ogłoszeń bo zawsze myślałam,że trzeba mieć jakieś przygotowanie zawodowe...ale może uda się bez tego...tym bardziej,ze mam na około place zabaw....,tyle ,ze mam jeden pokój-ale duży-23m....zobaczymy....muszę być silna...
super,trzymam kciuki żeby się powiodło:)
głowa do góry-będzie dobrze:))

Ani ja mojego :-)
i ja również ;-)

Do góry