dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dobra spadam sie kapac bo nie wstane stąd jak tak dalej pojdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gizelka pisz o czym chcesz i jeśli tylko masz ochotę napisać coś od serca o problemach itp...ja na pewno będę starała Ci się jakoś pomóc. Ale ja np. też dlatego nie piszę o tym co się u mnie dzieje w domu, rodzinie itd..bo raz spróbowałąm i zrobiła się afera że hoho;-)
A odp. na temat powinno być...na dole i na górze..
dzięki za gratki, nie ekscytowałąbym siętak bardzo gdyby nie fakt, że to już 18tc a tu cisza....ale dotyk od środka czuję i jestem spokojniejsza.
Ale wieczorem najadłam sie strachu, bo zaczeło mnie boleć podbrzusze. Zadzwoniłam do gina i kazał mi sie uspokoić bo to normalne przy rozrastającej sie w szybkim tempie macicy. Ale ile ja łez wylałam mu przez telefon.... aż mi wstyd że taka baba jak ja płakała jak dziecko.
Dobranoc dziewczyny i kolorowych snów. Buzia dla brzuszków.
Dziewczyny, czy tylko u mnie nie ma w lewymdolnym rogu, pod postami, tego okienka funkcji "odpowiedz na ten temat"?