Tęczowych pisanek,
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę miłej Wielkanocy.
Gratuluje mamom które już poznały płeć maluszków
Ja wczoraj miałam zamuł z netem i tylko weszłam odpisałam ledwo kernie na privka i zniknęłam.
Dziś od rana zrobiłam 3 babki cytrynowa migdałowa i kakaową do tego jajka w galarecie z warzywami i szyneczką no i sałatkę warstwową z przepisu mojego z wątku kulinarnego.
Moja mamcia zrobiła sernik i sałatkę a jutro serniczek na zimno z truskawkami, żurek, jajka faszerowane i sałatkę z brokułem jakąś nową.
T. dziś w pracy a jutro ma wolne to posprząta dom i zrobi jedna sałatkę, którą weźmiemy do jego rodzinki w niedzielę.
Zrobiłabym ją dziś, ale nie mam składników więc jutro jeszcze ze święconką i ostatnie zakupy...
Dziś już nie kiwam palcem jestem zmęczona jedynie zając sie małą mam siły a wieczorem się wykapać i małą też wykąpać i przyszykować ubranko na jutro do kościoła.
Mam nadzieję, że nie będzie jutro padało.
Power miałam z rana,że hey a teraz mnie już opuścił.
Mój maluszek chyba nie lubi jak ubijam cos mikserem ręcznym, bo zaraz mi się słabo robi to samo miałam z 1 synkiem robota w ręce trzymać się nie dało.
Mam w prawdzie robot z miską,, który sam ubija składniki na ciasto, ale pianę z białek ubijałam w miedzy czasie osobno, aby było szybciej a to się mojemu maluszkowi nie podobało.
Idę z małą namalować list z życzeniami do zajączka i schowamy go w ogrodzie
Jak znajdę chwilunię to wrzucę moje przepisy na babkę błyskawiczną, oraz inny z którego wychodzą dwie babki o różnych smakach oraz na nową sałatkę z brokułów, którą mama z netu ściągnęła i ma zamiar jutro zrobić.
Jak są chętni na te przepisy dobijać się na priva to wstawię je szybciej.