witam:-)
dorotka...jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki
kerna..kciuki zacisnięte i jestem z Tobą
nie było mnie kilka dni a tu takie wiadomości
smutno sie od razu robi
ja dzisiaj byłam na badanich
robiłam min.toxo
wyniki w poniedziałek a wizyta u gina we środę
juz się doczekać nie mogę aż zobacze maleństwo i gin pomierzy mi całe 5 cm szczęścia
też warjuje żeby było ok
Na podjęcie decyzji?? Czyli co jak coś nie jest cacy to wyrzucamy do kosza?? Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie pohttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifdskoczyło
sorry ale to przegięcie
o czym ty w ogóle mówisz
mnie tez ciśnienie skacze jak czytam takie wywody
[/QUOTE]
ciesz sie ze masz takie zdanie,ale wydaje mi sie ze powinnas uszanowac innych rowniez
ja sama jestem lekarzem i za 4 tyg bede miec raczej amniopunkcje i jesli cos z niej wyjdzie nie tak to mozliwe ze stane przed takim wyborem
i wiesz co nie zycze tego nikomu i nie pisz prosze tekstow typu do kosza bo nosisz w lonie zdrowe dziecko a ja tego nie wiem,i nie skarze siebie ,swojej rodziny a potem jak mnie na swiecie zabraknie mojego zdrowego dziecka na opiekę nad nieuleczalnie chorym dzieckiem,bo chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jak bardzo moze byc obciazone moje dziecko
a i jeszce jedno teksty o zabijaniu wlasnego dziecka--blagam Cie
to nie decyzja o aborcji bo wpadlas i nie chcesz dziecka a aborcja to ma byc metoda antykoncepcji tylko swiadoma decyzja jak ma twoje zycie wygladac i zycie twoich bliskich
latwo jest walic takie teksty jak sie ma pewnosc co do stanu zdrowia dziecka a jesli sie nie ma to zaczynasz sie zastanawiac nad sensem zycia
a i jeszcze jedno,wydaje mi sie ze wlasnie przez takie myslenie spoleczenstwa rodzi sie tyle nieuleczalnie chorych dzieci--przez to bo co wyrzucisz do kosza,czy masz kogos bliskiego kto opiekuje sie bardzo ciezko chorym dzieckiem na codzien
czy widzialas to tylko od swieta ze tak piszesz[/QUOTE]
dorotka w pełni się z Tobą zgadzam
identyczne jest moje zdanie w tej kwestii
narazie
musze ochłonąć