reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

sms od kerny
"jestem po zabiegu,jest ok,ale mam skurcze,nie bylo tak zle,ale stres potworny"

napisalam jej od nas ze wszystkie trzymamy za nia kciuki i wszystkie ją pozdrawiamy i ze ma szybko wracac

reklama
Oczywiscie ze trzymamy kciuki :))i pozdrawiamy!

kurde, ale mi niedobrze sie robi..ojjjooojoj a o 15 wyjezdzam do gina na wizyte..

Ostatnia edycja:
Onionek Super zdjecie na avatarze! Bardzo mi sie podoba :D

mnie tez sie podoba,fotka sliczna

ja mam o tyle dobrze że jest własna działeczka a na niej owocki i warzywka:-) Truskawki nieopodal na działce u rodziców:-) My to jabłka, czerewśnie, gruszki, porzeczki i ulubiona borówka amerykańska:-D
Z warzyw to w tym roku nie pożałuję sobie fasolki szparagowej, cukinii, sałaty i rzodkiewki :tak:

oj tak ale sie rozmarzylam-marchew,rzodkiewka,pomidorki,malusie ogorki,ziemniaki z maselkiem,fasolka szparagowa
i truskawki i czeresnie
to jakas masakra

milego dnia
spadam zaraz do drugiej pracy

A ja juz dzisiaj po wizycie u ginka ( jak dobrze z jednej strony , ze mam usg co tydzien) dzidzia super 8,6 cm i machala chudymi stopkami. Cos cudownego. Tylko ten magnez musze zwiekszyc do 300 mg na dobe bo mam caly czas takie lekkie skurcze( objawiajace sie bolem w jajnikach)
Aha USG juz przez brzuszek.

gratki Saraa,super wiesci

Dorotko? Pozdrow Kerne od nas serdecznie :-) Czas szybko zleci i zanim sie obejrzymy, znowu bedzie pisac na forum :-)

Co do mycia okien, to ktoregos dnia tez stwierdzilam, ze swiata nie widze przez te brudne szyby... w sypialni mam trzy okna - kazde po dwie szyby.. umylam tylko 4 ( wiecej sily nie mialam ) :-D tak wiec jedno jest ciagle mega, mega brudne.. moze dzis po pracy dokoncze.. o reszcie pomieszczen nie wspomne nawet.

Wciagnelam rosol z domowym makaronem, knopersa i troche owocow :-)

napisze jej cosik jeszcze wieczorkiem,niech odpoczywa
bo bylam w pracy jak dostalam smsa od niej i sama sobie pozwolilam pozdrowic ja od Was
a teraz niech lezy,pewnie stres dal swoje,wiem po sobie po poniedzialku co robi stres-usnelam po pracy jak dziecko

spadam do gabinetu
odezwe sie wieczorem

Kurde nie wiem co mi sie dzieje ale zjadlam juz barszcz z ziemniakami, ravioli i dalej jestem glodna cholera !!! szlak mnie trafia bo jak mnie chwyta taki glod to koniec

witam:-)

dorotka...jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki
kerna..kciuki zacisnięte i jestem z Tobą:tak:
nie było mnie kilka dni a tu takie wiadomości
smutno sie od razu robi

ja dzisiaj byłam na badanich
robiłam min.toxo
wyniki w poniedziałek a wizyta u gina we środę
juz się doczekać nie mogę aż zobacze maleństwo i gin pomierzy mi całe 5 cm szczęścia
też warjuje żeby było ok

Na podjęcie decyzji?? Czyli co jak coś nie jest cacy to wyrzucamy do kosza?? :szok:Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie pohttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifdskoczyło

sorry ale to przegięcie
o czym ty w ogóle mówisz:szok:
mnie tez ciśnienie skacze jak czytam takie wywody

[/QUOTE]
ciesz sie ze masz takie zdanie,ale wydaje mi sie ze powinnas uszanowac innych rowniez
ja sama jestem lekarzem i za 4 tyg bede miec raczej amniopunkcje i jesli cos z niej wyjdzie nie tak to mozliwe ze stane przed takim wyborem
i wiesz co nie zycze tego nikomu i nie pisz prosze tekstow typu do kosza bo nosisz w lonie zdrowe dziecko a ja tego nie wiem,i nie skarze siebie ,swojej rodziny a potem jak mnie na swiecie zabraknie mojego zdrowego dziecka na opiekę nad nieuleczalnie chorym dzieckiem,bo chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jak bardzo moze byc obciazone moje dziecko
a i jeszce jedno teksty o zabijaniu wlasnego dziecka--blagam Cie
to nie decyzja o aborcji bo wpadlas i nie chcesz dziecka a aborcja to ma byc metoda antykoncepcji tylko swiadoma decyzja jak ma twoje zycie wygladac i zycie twoich bliskich

latwo jest walic takie teksty jak sie ma pewnosc co do stanu zdrowia dziecka a jesli sie nie ma to zaczynasz sie zastanawiac nad sensem zycia

a i jeszcze jedno,wydaje mi sie ze wlasnie przez takie myslenie spoleczenstwa rodzi sie tyle nieuleczalnie chorych dzieci--przez to bo co wyrzucisz do kosza,czy masz kogos bliskiego kto opiekuje sie bardzo ciezko chorym dzieckiem na codzien
czy widzialas to tylko od swieta ze tak piszesz[/QUOTE]

dorotka w pełni się z Tobą zgadzam
identyczne jest moje zdanie w tej kwestii

narazie
musze ochłonąć

oj ale dzisiaj dzień.......:wściekła/y::wściekła/y:. miałam rozmowę z szefem bo coś czuje że mnie odsuwa od moich projektów i miałam racje obciął budżet a jak pytam sie go czy i ile będzie mi płacił to powiedział jeszcze do tego wrócimy ale z racji ze teraz mniej pracujesz to raczej mniej. no normalnie nic tylko pobic. az mnie brzuch z nerwów boli 3 lata tam pracuje a tu takie odwdzięczenie :-(

reklama
witam:-)

dorotka...jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki
kerna..kciuki zacisnięte i jestem z Tobą:tak:
nie było mnie kilka dni a tu takie wiadomości
smutno sie od razu robi

ja dzisiaj byłam na badanich
robiłam min.toxo
wyniki w poniedziałek a wizyta u gina we środę
juz się doczekać nie mogę aż zobacze maleństwo i gin pomierzy mi całe 5 cm szczęścia
też warjuje żeby było ok

Na podjęcie decyzji?? Czyli co jak coś nie jest cacy to wyrzucamy do kosza?? :szok:Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie pohttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifdskoczyło

sorry ale to przegięcie
o czym ty w ogóle mówisz:szok:
mnie tez ciśnienie skacze jak czytam takie wywody
ciesz sie ze masz takie zdanie,ale wydaje mi sie ze powinnas uszanowac innych rowniez
ja sama jestem lekarzem i za 4 tyg bede miec raczej amniopunkcje i jesli cos z niej wyjdzie nie tak to mozliwe ze stane przed takim wyborem
i wiesz co nie zycze tego nikomu i nie pisz prosze tekstow typu do kosza bo nosisz w lonie zdrowe dziecko a ja tego nie wiem,i nie skarze siebie ,swojej rodziny a potem jak mnie na swiecie zabraknie mojego zdrowego dziecka na opiekę nad nieuleczalnie chorym dzieckiem,bo chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jak bardzo moze byc obciazone moje dziecko
a i jeszce jedno teksty o zabijaniu wlasnego dziecka--blagam Cie
to nie decyzja o aborcji bo wpadlas i nie chcesz dziecka a aborcja to ma byc metoda antykoncepcji tylko swiadoma decyzja jak ma twoje zycie wygladac i zycie twoich bliskich

latwo jest walic takie teksty jak sie ma pewnosc co do stanu zdrowia dziecka a jesli sie nie ma to zaczynasz sie zastanawiac nad sensem zycia

a i jeszcze jedno,wydaje mi sie ze wlasnie przez takie myslenie spoleczenstwa rodzi sie tyle nieuleczalnie chorych dzieci--przez to bo co wyrzucisz do kosza,czy masz kogos bliskiego kto opiekuje sie bardzo ciezko chorym dzieckiem na codzien
czy widzialas to tylko od swieta ze tak piszesz[/QUOTE]

dorotka w pełni się z Tobą zgadzam
identyczne jest moje zdanie w tej kwestii

narazie
musze ochłonąć[/QUOTE]
Pati ja także w szoku jestem,że tak można komuś napisać!!!!.To świństwo po prostu!!!!.MASAKRA!!!!:(((((.Nie było mnie kilka dni,i znowu nie będzie... .Lecę z mężem w sprawie służbowej.Dorotka,Kerna trzymam kciuki i także za Was babeczki co stresa macie!!!.A co do niektórych..."Pomyślcie,zanim kogoś zranicie".Pozdrawiam. roses..jpg

Do góry