reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Karolinkare super, że wszystko dobrze!

Ja natomiast ZDYCHAM... chociaż przynajmniej wieje lekki wiaterek.

Też Wam się tak chce pić? Już 2 litry wody wypiłam a jeszcze mi się chce... jak smok wawelski normalnie.

Karolinkare - cieszę się, że się wreszcie odezwałaś i w dodatku z takimi dobrymi wieściami :-) Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!

Ja właśnie poodkurzałam, umyłam podłogi po raz kolejny wzięłam prysznic. Ale nam przyjdą rachunki za wodę :angry:

Karolinkare, cudne wieści :-) a z okazji rocznicy życzenia tego, zeby od tej pory było już tylko pieknie :-)
w związku z tym, ze dziś już troszkę widzę i orientuję sie gdzie jestem ;-) po ocenieniu stanu pomieszczeń w tym domu wzięlam sie za lekkie sprzątanie.. :-) teraz kleje sie tylko ja, bo podłoga jakby mniej :-D
kurcze jutro muszę jakoś wyjść z domu, bo nie dość, ze skończyły mi sie badania okresowe (jak na złość okres ważności 3 lata kończy się w sierpniu) i muszę je zrobić (ciekawe kto mi je podbije :-D) zadzwonił dziś do mnie kierownik wydziału, żebym się stawiła w pracy, bo musze podpisac aneks do umowy, gdyż dostałam podwyżkę.. to za wyniki z tamtego roku.. spoko, bo to z wyrównaniem od czerwca.. zawsze to może mnie zmobilizuje do zakupów dla Dzidzi :-)
dobrego dnia :-)

karolinka-supoer wiesci:-)

teraz ja potrzebuje kcukow chyba :zawstydzona/y:ale to za mojego starszaka,od niedzieli kuleje na prawa noge,pediatra nam dal skierowanie do chirurga:no:
nienawidze szpitali, mam nadzieje,ze to nic powaznego,nie wyglada na kontuzje bo bryka jak zawsze...ale utyka dosc mocno:zawstydzona/y:

teraz lezy przy mniei caluje brzuch i naszlo ja na przytulanki przy okazji wierzgajac nogami-pewnie zaraz mnie kopnie:baffled:
obrywam obustronnie:-p

szczerze juz nie moge chodzic, dystans 200m to dla mnie wyczyn, zakupy ledwo wnosze na pierwsze pietro,zero kondycji,nogi jak waty, bezdech:crazy::crazy::crazy:

Karolinkare dobrze ze sie uspokoiliscie troche, a na pewno maluszek bedzie zdrowy i silny :) i wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy :)

Tosia gratulacje podwyzki :)

Dziewczyny czy wy tez tak sikacie? no kurde ja to bije wszytskie rekordy chyba..dzis w nocy co godzine, 45 minut wstawalam sikac, rano byla zla i niewyspana bo oczywiscie oprocz tego sikania to nie moge sie ulozyc do snu bo kazda pozycja jest zla...

dzis mam zly dzien, jest mi goraco, mam dosc tych upalow i wogole jakis podly nastroj mnie dopadl!!!

Anja78 trzymam kciuki za twoja starsza pocieche, biedactwo :-(
a co do kondycji to mam to samo, ale ja nawet sama juz po zakupy nie wychodze bo na pewno bym ich nie doniosla..ten upal mnie zabija

Ja też mam ogromny dylemat co do szczepionek....... tyle opinii człowiek głupieje

ja nie mam
pierwszą core szczepilam i teraz tez mam zamiar szcepic

czesc dziewczynki

wczoraj mialam sie odezwac ale burze byly pkropne i mi internet wcielo.... dopiero dzisiaj podlaczyli ;-)
co do wizyty to pan kardiolog powiedzial ze serduszko Oliwera ma taki urok ze jedna komora jest odrobine wieksza od drugiej i niczym to nie zagraza uuuuffff.
co do pierscienia wokol naczyn to bedziemy musieli to obserwowac terqaz i zaraz po porodzie dlatego nic narazie ani nie mozna zrobic ani powiedziec trzeba czekac... ale ogolnie to nas uspokoil ze ebdzie czuwal nad maluszkiem i sie w razie czego nim zajmie...
dizekuje za kciuki widac znowu pomogly jestescie kochane :-):-)
mamy dizisaj z M 3 rocznice to sie musze troszku wyszykowac dla niego..... w sumie zadnych prezentow sobie nie robimy bo 2 najpiekniejsze sa u mnie w brzuszku

pozdrawiam :)

super wiesci

karolinka-supoer wiesci:-)

teraz ja potrzebuje kcukow chyba :zawstydzona/y:ale to za mojego starszaka,od niedzieli kuleje na prawa noge,pediatra nam dal skierowanie do chirurga:no:
nienawidze szpitali, mam nadzieje,ze to nic powaznego,nie wyglada na kontuzje bo bryka jak zawsze...ale utyka dosc mocno:zawstydzona/y:

teraz lezy przy mniei caluje brzuch i naszlo ja na przytulanki przy okazji wierzgajac nogami-pewnie zaraz mnie kopnie:baffled:
obrywam obustronnie:-p

szczerze juz nie moge chodzic, dystans 200m to dla mnie wyczyn, zakupy ledwo wnosze na pierwsze pietro,zero kondycji,nogi jak waty, bezdech:crazy::crazy::crazy:

kciuki zacisniete

dzien dobry brzuchatki

spadam na troszke do tesciow
do wieczora

reklama
Karolinkare SUUUUUUUPPPEEEERRRRR!!!! Ciesze sie że z Oliwerkiem się tak ładnie wyjaśniło. Wszystkiego najlepszego i dużo miłości na następne lata wspólnie spędzone!

Anja78 trzymam kciuki za nóżke. Napewno to nic poważnego i jakieś maści pomogą.
Tosia gratki podwyżki! A jak twoje przeziebienie? Przegoniłaś?

Dzisiaj naprawde jakis lepszy dzień mam. Do ideału brak żeby stawy nie bolały ale to już trudno jakoś sie przyzwyczaiłam. Apetyt mi dopisuje nawet smaczki mi przyszły. Ogarnełam kurze ale za podłoge sie nie biore bo w sumie kazali leżeć ale mam tyle energii tylko boje sie przegiąć. Jeszcze szwagier od rana mnie rozśmiesza przez gg więc super dzień jak narazie.
Poleże teraz troszku i zabiore sie za obiad.

Do góry