reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzięki dziewczyny za odpowiedź:-)
Odnośnie szczepień to też mam mętlik w głowie, ale chyba b ędę szczepić tylko na to co obowiązkowe. Ostatecznie sama byłam tak szczepiona i nic mi nie jest, a teraz jest tyle tych różnych szczepionek, że gdyby chcieć szczepić na wszystko to malec ciągle chodziłby pokłóty i naszpikowany nowinkami farmaceutycznymi...
Ale musze jeszcze o tym pogadać z rodzinnym pediatrą i wówczas będę wiedziała co robić.

Gusia cieszę się, że wyjazd się udał:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam przy kawci.
No wreszcie sobie pospałam. Odrazu mi lepiej. Coś może nawet ugotuje na obiad o ile sie przy kuchence nie roztopie. Zapowiada sie niezły dzionek

agusska
gratulacje dużego dzieciątka! W moim poradniku ciążowym pisze że albo to dzidzia uciska albo są to symptomy zbliżającego sie porodu.
Guusia ja bardzo chciałam z początku pobrać krew pępowinową ale ceny przerastają mój budżet domowy.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

No to ja już jestem prawie obrobiona:-)
Łazanki zrobione, mieszkanie odkurzone teraz tylko umyje podłogi i mogę leniuchować:-)

A.... Marta miałam się już dawno zapytać, w którym szpitalu będziesz rodzić?

czesc dziewczynki

wczoraj mialam sie odezwac ale burze byly pkropne i mi internet wcielo.... dopiero dzisiaj podlaczyli ;-)
co do wizyty to pan kardiolog powiedzial ze serduszko Oliwera ma taki urok ze jedna komora jest odrobine wieksza od drugiej i niczym to nie zagraza uuuuffff.
co do pierscienia wokol naczyn to bedziemy musieli to obserwowac terqaz i zaraz po porodzie dlatego nic narazie ani nie mozna zrobic ani powiedziec trzeba czekac... ale ogolnie to nas uspokoil ze ebdzie czuwal nad maluszkiem i sie w razie czego nim zajmie...
dizekuje za kciuki widac znowu pomogly jestescie kochane :-):-)
mamy dizisaj z M 3 rocznice to sie musze troszku wyszykowac dla niego..... w sumie zadnych prezentow sobie nie robimy bo 2 najpiekniejsze sa u mnie w brzuszku

pozdrawiam :)

Karolinkare tak się cieszę, że kardiolog Was uspokoił:-):-):-) Kolejny raz okazało się, że kciukasy są naprawdę magiczne:-)
Wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

Karolinkare, to wspaniale że przyniosłaś dobre wieści :tak:

U mnie dziś upał, tak że siedzimy z Jaśkiem w domu. Rano byłam na zakupach na których mój syn wyprowadził mnie z równowagi. Lodówka pusta a ja nic nie kupiłam bo mały cały czas wrzeszczał i kładł sie na podłodze, tak ze poddałam się ze wstydu przed ludźmi i wyszłam bez zakupów :wściekła/y:
No ale dzięki temu dla rozładowania emocji, żeby nie urwać mu głowy, wysprzątałam całą łazienkę, wyszorowałam kibelek wanne i prysznic. tyle z tego dobrego. A wieczorem drugie podejscie do zakupów....

Pysia, gdzie ty się podziewsz. Zawzięta baba z Ciebie!!!!!!!!!

Karolinkare aż sama buzia się smieje, jak czyta się takie wiadomości!!!:-):-)
Nosek do góry, bo wszystko napewno się ułoży..a teraz świętuj z mężulkiem Waszą roczniczkę:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:happy::happy:

P.s. gratuluję wszystkim mamuśkom udanych wizyt;-)

Karolinkare bardzo dobre wiadomości przynosisz, trafiłaś chyba do bardzo dobrego lekarza który potrafi wytłumaczyc i uspokoić!!! Najważniejsze że stwierdzilł że nic złego się nie dziej!!!
Najlepszego z okazji rocznicy!!

reklama
Karolinkare - buzia sie smieje i lezka w oku sie kreci!!!!!i z tym prezentem - masz w 100% racje:))))tyle macie stresow teraz, a zobaczysz za rok bedziesz biegac za dwojka pieknych, zdrowych brzdacow:))))bardzo sie ciesze!!!!

Do góry