reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam wieczorowo.
Po zrobionych paznokciach czuje sie jakaś ładniejsza. A Mąż w czasie jak mi robiła poleciał do king crossa i nakupił rzeczy dla Małej tłumacząc sie że takie fajne że sie oprzeć nie mógł.:-)
Powoli zbieram sie spać bo to już dawno moja pora na układanie sie w łóżeczku.
Dobranoc brzuchatki.

Magi nie gadaj tak. Nikt nie pisze nudno ani do siebie. Pisz i nie myśl tak smutno.

reklama
haha widze ze i tak nikt nie zauwazył ze mnie nie ma i ze sie pojawilam..no cóz pozostaje mi tylko se poczytywac was i tyle...bo jak do tej pory, to mam wrazenie ze pisze sama z soba...Widocznie tak strasznie nudno pisze...I sama za siebie trzymac kciuki bede za wizyte i wogóle..hahaha ale sie pozaliłam...i tez chyba sama do siebie.
Spokojnej nocy wrzesniówki...

ja ciagle pisze sama do siebie:oo:, wiec tylko podczytuje i raz na jakis czas cos tam skrobne ewentualnie:sorry:

ja ciebie czytam! jakby co:-D

he he anja to dzieki ze nie jestem sama z taka myslą...ja tez czytam ;)

ja ciagle pisze sama do siebie:oo:, wiec tylko podczytuje i raz na jakis czas cos tam skrobne ewentualnie:sorry:

hi.hi
ja także sama do siebie piszę :eek:
dlatego ostatnimi czasy tylko czytam jak się mamuśki i dzieciaczki wrześniowe czują:tak::-)

pozdrówki
i spokojnej nocki;)

pati, magi , anja ja Was czytam i przewaznie ogólnie piszę coś w stylu: powodzenia na wizytach albo trzymam kciuki;-) bo tez chce zebyscie trzymaly za mnie:tak:

Witam,
Angelus ja też miałam może do tej pory 4 USG, teraz też nie wiem czy będzie ale w 30 tc niby jest obowiązkowe. Chciałabym wiedzieć czy wsio ok i czy to na bank chłopiec, bo cały czas nie jest pewna ;)
No cóż na początku to i chłopak i dziewczyna mogą w róż i błękit być ubierani, czy w body z samochodzikami, w końcu to jesień będzie i w wózku kocykiem okryci będą :) To mnie pociesza :)
Zresztą juz pisałam że mi to wsio rybka co sie kryje pod sercem, mój mąż to chory na chłopaka ;)

No a tak poza tym zauważyłam że jestem chronicznie zmęczona - nie wiem czy to efekt pogody? - dosłownie wstaję i zaraz śpiąca jestem, po południu oczy mi sie kleją, normalnie jakbym nic nie spała.

Acha i od dziś zaczynam ograniczać cukry, bo oczywiście nadszedł 3 trym i mi się chce słodkiego ;) No ale od dziś z małżem ograniczamy, on może sobie w soboty zjeść ja to już chcę odstawić większość, już kawkę bez cukru piję. Mam nadzieję że dam radę, bo całkowicie się nie da bo sezonowe owocki będą a w nic cukru jest troszku :)

witam wieczornie, ja powoli zaczynam sie stresowac jutrzejszym "wyrokiem" hiperinsulinemi no ale moze nie bedzie zle, napewno sie dowiem oco dokladnie chodzi. A co do zebow to ja jutro tez ide do dentysty i podobnie jak niektore z was nie ide tam z przyjemnoscia i checia bo rowniez sie boje. I biore meza ze soba bo powiedzial ,ze inaczej bym jeszcze nie weszla a tak to pojdzie ze mna i zobaczy czy nie boli. On tak samo jak ja ma uprzedzenia i powiedzial ,ze jak zobaczy ze babka jest delikatna to on sie dopiero zapisze ,a jak tylko sie skrzywie z bolu to odrazu zabiera mnie z fotela i wychodzimy :) Ale jakos i tak mam stresa. Trzymam kciukaski za obrone i zycze powodzenia ,bedzie dobrze bo te kciuki naprawde sa magiczne :) I kciukaski tez za wizyty. Ja powoli klade sie spac - kolorowych piekne mamusie :)

Trzymam zatem kciukaski!! Wierzę że się boisz aż mnie paraliżuje na samą myśl o fotelu, ale dasz radę - kciuki napewno pomogą!!:tak:

haha widze ze i tak nikt nie zauwazył ze mnie nie ma i ze sie pojawilam..no cóz pozostaje mi tylko se poczytywac was i tyle...bo jak do tej pory, to mam wrazenie ze pisze sama z soba...Widocznie tak strasznie nudno pisze...I sama za siebie trzymac kciuki bede za wizyte i wogóle..hahaha ale sie pozaliłam...i tez chyba sama do siebie.

Ja też zniknęłam na jakis czas, również tak się czuję - także nie jesteś sama.. Pewnie jest nas tak wogóle więcej ;)))
Tak wogóle to ja zawsze czytam twoje posty ( o ile jestem) noi lubię Cię czytać, także pisz pisz i nic się nie przejmuj!! Mam tu swoje ulubienice i ty z pewnością do nich należysz!!! ;)
P.s poprawiałam Ci humor??
:-):tak:;-):-)

O.k melduję że jestem ponownie... dosyć użalania!! Ostatnio złapałam jakiegoś doła i nie miałam ochoty nawet tu zaglądać.
Muszę konicznie zakupić coś mocniejszego i typowego na rozstępy, bo oliwka nie daje rady :( Skóra tak mnie swędzi.. jak holera.. znacie coś naprawdę skutecznego?? Nie cierpię tych świecących kresek :tak::wściekła/y::tak:;-)!!!

Ostatnio koleżanki na imprezce stwierdziły że się zmieniłam i córka zabiera mi urodę, powiedzcie mi.. jak można mieć taki tupet i powiedzieć coś takiego ciężarnej?? :no:
Rozumiem gdzieś tam między sobą jakby gadały, ale nie tak centralnie - poczułam się okropnie... niewiem czemu się tak tym przejęłam.. hormony działają i pewnie dlatego..
ach..tak to już z nami babami czasem jest, że byle bzdura a tak nas nakręci..
a tak wogóle to coś spać niemogę.. Igunia tak w nocy szalała że myślałam że mi brzuchol rozerwie - moja kochana łobuziara:tak::-)

Witam wrześnióweczki!
Widzę, że ty, Gaja, też jesteś ranny ptaszek dzisiaj! Ale ja nim zostałam raczej z przymusu pęcherza, no i córkę musiałam do szkoły wyprawić! Teraz zaś mam chwilę spokoju i zamierzam spokojnie naszykować się do dzisiejszej wizyty u gina!

hi.hi
ja także sama do siebie piszę :eek:
dlatego ostatnimi czasy tylko czytam jak się mamuśki i dzieciaczki wrześniowe czują:tak::-)

pozdrówki
i spokojnej nocki;)

Widzę, dziewczyny, że wczoraj złapała was wieczorowa chandra! Mam nadzieję, że dziś humorki będą lepsze! Ja też was czytam (bo czytam wszystkie posty), a że czasami czegoś nie uchwycę to sorry. Jest nas bardzo dużo i czasami staje się to wręcz niemożliwe! Moje posty też często zostają bez odpowiedzi, ale staram się tym nie przejmować!
Magi - trzymam za ciebie kciuki, żebyś nie musiała tego robić sama, bo jak dasz radę sobie podczas wizyty!:-)
Alcia, Korba- powodzenia na wizytach!

Życzę wszystkim wspaniałego dnia!

reklama
Ritka ja tez wstaję zazwyczaj z musu bo Miłosz do szkoły idzie ;)
A dzis musze pójśc do przedszkola bo Ola się dostała i nie wiem czy trzeba potwierdzic czy coś? No ale przedszkole praktycznie od domu to rzut beretem :) To pójdę jak Olcia wstanie bo oczywiście smacznie sobie śpi ;)

Do góry