reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ja uciekam dziewczyny, nie wiem czy będę na siłąch jutro do Was zajrzeć, więc napisze tak:
DO ZOBACZENIA PO WEEKENDZIE!

reklama
dobrą pastą na podrażnione zęby jest sensodyne zielona. Używam ją na codzień i nawet nieźle się sprawuje. Chociaż szyjki zębne mam zakryte. I czuje się o wiele bardziej komfortowo. A co do znieczulenia w ciąży to sama jestem bardzo ciekawa bo pobolewa mnie ząb. A bez znieczulenia nie usiąde na fotelu. Maluszek widocznie wapna potrzebuje jak do zębów się dobrał:-).

Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)

super wieści
Fajnie że się odezwałaś

A ja w pracy dziś i cały weekend:( ale potem 3 dni wolne i urodziny Ignasia robimy,najgorsze jest to ze mnie na samą mysl o torcie błee, no ale jakos moze zrobie skoro obiecalam:)
Miłego wieczoru życzę,bo ja to sie chyba wczesnie dziś położę

Naprawdę pomaga mi kochane super na katar Sinupret, wczoraj "nosa nie miałam" dziś tylko jakby lekkie wysuszenie śluzówki, katar już niewielki, wiec polecam!
Mi też pomaga ale na ulotce jest napisane że w przypadku ciąży trzeba się konsultować z lekarzem i moj M mi ciągle gada żeby tego nie brać bo zaszkodzi. Ja mam Sinupret w tabletkach, w kropelkach wydaje mi się że słabiej działa.
Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
Super wieści, cłkiem możliwe że problemy wynikały ze stresów, teraz będzie już ok :tak:

Dziewczynki czy Was też tak zgaga męczy? W pierwszej ciąży mialam to samo a przed ciązą nie wiedziałam nawet co to słowo znaczy.

Miłego i słonecznego weekendu :-):-):-)

indygo wlasnie wczoraj mnie tak piekla zgaga:angry:chyba sie zaczyna !!!! w pierwszej ciazy strasznie mnie piekla!!! to podobno wloski dzidzi rosna :-D:-D:-Dale chyba to sie sprawdza bo Olivierek urodzil sie z taka czarna czuprynka ze polozne czesaly mu irokeza:-):-D:tak:

Milego weekendu i wypoczynku Wam wszytskim zycze:-)

czesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam:-D

coz... do niedawna zakrecona 23latka biegajaca z pracy do pracy,z imprezy na impreze...- teraz szczesliwa przyszla mamusia i dziewczyna kochanego (tym bardziej teraz) faceta:-D!
dowiedzialam sie o dzidzi juz jakis czas temu i juz dawno sledzilam rozne fora (teraz mysle ze chyba z przerazenia)- tak czy inaczej troszke powybieralam i to jest najlepsze.

witam was wszystkie bardzo goraco! buziaki!:happy::happy::happy:

reklama
Iwonka super że się odezwałaś!!!:tak:A w poniedziałek wszystko się potwierdzi, tzn nasze słowa, że będzie OK. Zobaczysz!
Sarenka, Olgha super wieści:-):-):-)
Witam nową wrześnióweczkę. Mam tylko prośbę, możesz pisać trochę większe literki, bo ja już stara i ślepa jestem:-D:-D:-D
Ninonka weekend przeleci raz dwa, a w poniedziałek czekamy na dobre wieści!!!

Do góry