O
onka
Gość
Ja uciekam dziewczyny, nie wiem czy będę na siłąch jutro do Was zajrzeć, więc napisze tak:
DO ZOBACZENIA PO WEEKENDZIE!Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
Mi też pomaga ale na ulotce jest napisane że w przypadku ciąży trzeba się konsultować z lekarzem i moj M mi ciągle gada żeby tego nie brać bo zaszkodzi. Ja mam Sinupret w tabletkach, w kropelkach wydaje mi się że słabiej działa.Naprawdę pomaga mi kochane super na katar Sinupret, wczoraj "nosa nie miałam" dziś tylko jakby lekkie wysuszenie śluzówki, katar już niewielki, wiec polecam!
Super wieści, cłkiem możliwe że problemy wynikały ze stresów, teraz będzie już okCzesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
czesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam![]()