reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

mnie też od wczoraj głowa boli tak że po prostu nie wyrabiam ...
wzięłam jedną tabletkę apapu ... więcej nie wezmę... tą brałam ze łzami w oczach ale ja już naprawdę nie dam rady funkcjonować :-( nawet przy kompie nie dam rady siedzieć :-(

reklama
Jak ja to dobrze rozumiem... Spałam ok 3,5 godz i co ??? I wstałam z takim samym bólem głowy!!! Zadzwoniłam na pogotowie i co? I znowu kazali mi wziąć tabletki!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale w poniedziałek idę do lekarza i zabieram ze sobą wsparcie - heheh - idę z kumpelą - bo wiadomo jak to jest z podejściem do obcokrajowców na obczyźnie!
Jagoooodka - jak widzisz nie minęły mi te wstrętne bóle - dziękuję, że o mnie pomyślałaś :-)
Elunia 1609 - miejmy nadzieję, że to wkrótce minie - choć ja z każdym dniem tracę nadzieję :-(

Ostatnia edycja:
Oli to zgadza nam się jeszcze jedno :szok::-D Ja tez miałam zgagę z Olim i to potworną ale zimne mleko pomagało od razu i Oli urodził się z długaśnymi gęstymi czarymi włosami. Robił sensacje podczas wizyt innych rodzin :-D:-D:-D a teraz jest szatynkiem :-)
ale byłoby cudownie jakby teraz dziewczynka urodziła się z takimi włosami jak synek :sorry2::sorry2::sorry2:

Ps a zgaga powolutku się uaktywnia choć w tym czasie raczej włoski jeszcze nie wyrastają :dry:

Czesc Dziewczynki ... wstałam zmartwina bo wczoraj znowu miałam lekkie plamienia (byłam na dosc długim spacerku - i może dlatego) ... dzisiaj już jest spokuj ... leże :-( ... Nie mogę się doczekac tego USG w poniedziałek ... wtedy wreszcie będę wiedziała co jest grane, czy dziecku nic nie jest ... Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nawet nie wiecie jak się martwię ....

Jezzzu..weź go do lekarza niech on mu powie że te bzudy o USG to jakieś zabobony stare. Jak to była nowość to oczywiscie część sceptyków odrazu zakładała że napewno szkodzi..Dzisiaj wiadomo że to wierutna bzdura. To tak jakby mówić że ziemia jest płaskim dyskiem.

Iwonka...będzie dobrze..to napewno przez ten spacer:tak::tak:, ja też miałam plamienia zwłaszcza jak sie zmęczyłam.
Także leż kochana cały dzionek a jutro już zobaczysz swoją dzidzię

A ja się już czuję znacznie lepiej. Specyfiki domowe + hasco sept zadziałały. Jeszcze troszkę gardło boli, ale to już nie to co było :-) Miłej niedzieli życzę :-)
Iwonko, odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo.

U mnie znowu wiosna gdzies sie zgubila, ledwo jakies promyki slonca sie przez chmury przedzieraja. Jeszcze w pizamie urzeduje:-)
Wiola dobrze ze idziesz do lekarza, trzymaj sie kochana, licze ze cos ten lekarz poradzi na twoja glowke. Jestesmy z TOba:tak:przytulaski ;-)
Iwona lez i odpoczywaj, wszystko bezie dobrze:tak::tak:
Milej niedzieli wrzesnioweczki!!

reklama
O jejjuniu, mam teraz takie spanie że nie wiem jak wczesniej wstawałam do pracy o 6:20:baffled:
Iwonka, wiem jak się martwisz, sama przechodziłam przez plamienia w zeszłym tygodniu, weekend jak z koszmaru, pojście do łazienki to każdorazowa trauma była.. Ale poniedziałkowa wizyta mnie szybko podniosła na duchu bo okazało się że wszystko oki - u Ciebie też tak będzie a poniedzialek tuż, tuż:tak:

Do góry