kasiulka100
Zaciekawiona BB
Dobranoc kochane! Do juterka, do wieczorka!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(....)
inka ojj ale wazny rok jest dla Ciebie dwa najwazniejsze i najpiekniejsze wydarzenia Cie czekaja w tym 2009 roku!!!! my czekamy razem z Toba na Wasze weselicho:-)najwazniejsze ze wszytsko juz dopiete na ostatni guzik!!!
indygo wlasnie wczoraj mnie tak piekla zgagachyba sie zaczyna !!!! w pierwszej ciazy strasznie mnie piekla!!! to podobno wloski dzidzi rosna
ale chyba to sie sprawdza bo Olivierek urodzil sie z taka czarna czuprynka ze polozne czesaly mu irokeza:-)
![]()
czesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam![]()
Milo nam ze wybralas wlasnie nasze forum;-)tutaj jest bardzoo milo i sympatycznie, pomagamy sobie i wspieramy sie nawzajemczesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam![]()
Ja tez z M dopatrywalismy sie i dopytywalismy lekarza co jest chlopczyk czy dziewczynka? Do tego stopnia ze jak lekarz powiedzial (czytaj )-HANCIE (czyli raczka)to M uslyszal MANSIE (czyli dziewczynka)NO i jak dziś pojechałam na usg i widziałam krocze a tu..nic pomyślałam dziewczyna bo u chłopaka zgdonie z tym co przeczytałam było by coś widac. W sumei to realnie parząc na to wsyztsko to jest wczęsnie dziecko ma 6 cm wiec te oragny mogą by tak minimalne że mogliśmy to przeoczyc.