reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam,
Wyspana, pospalismy do 9-tej z 1 wstawaniem do WC i 1 skurczem łydki-pierwszy raz! :)
Posiedziałabym sobie przy grilku, chociaż i tak prawie nic nie jem poza warzywami, a tu pogoda do bani-normalne w weekendy.

Anek-fajnie z tymi wizytami położnej, mnie żadna nie odwiedzi, bo mam GP(polskiego) za daleko i oni nie odwiedzają.
Współczuję tym obolałym.
Ja się pocieszam tym, że jeszcze spokojnie chodzę, ból pleców tylko wieczorem jak się kładę, ale M pomasuje ;) .Poza tym to męczę się i po prostu muszę często zaliczać ławeczki, ale ogólnie to czuję się dobrze, może dlatego że mam mały brzuch, ale wielką d....
Wczoraj pierwszy raz nie dałam rady się podgolić sama! Szok.
W wyborze imienia to byliśmy zgodni, nieraz mój M żartował, że może tak pomyślimy o Zuzi, albo o Mateuszu....bo on chętny i gotowy jest ;) , no i tak zostało.
Miłego dnia.

reklama
no ja tak wczoraj niby żartem powiedziałam do M. że może Zuza a on na to że mu się podoba - w szoku byłam :-) więc może będzie Zuzanna lepiej niż Oliwia, ja się jeszcze zastanawiam nad Natalią :-) ciężko dla swojego szkraba wybrać imię :-(

witam Mamuśki :-)
Dziś w wawie wielki szał - koncert Madonny. Mam to szczęście że niedaleko jestem, może jakaś muza dotrze do mnie ;-)
a tak ogólnie to dziś rewelka caaaała nocka przespana.
udanego weekendziku dla wszystkich.

soyyo-Na bemowie dokładnie mieszkam ;-) liczę że coś tam do mnie dotrze aczkolwiek niestety aż tak blisko lotniska nie jestem :no: tak więc szanse raczej marne.

Zuzia i Oliwia tez bardzo ladnie, ale z racji ze Oliwek jest chyba wiecej, przynajmniej ja znam znaaaacznie wiecej, to wolalabym Zuzie :-D Zuzia byla nawet brana pod uwage u nas teraz, ale M skreslil z naszej dluuugiej listy.. :dry:

reklama
A Madonna to we mnie zadnych reakcji nie wywoluje.. jak by to byla Whitney.. no to bym Wam zazdroscila ze hej! :-D:-D:-D

Do góry