reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocław - jaka klinika leczenia niepłodności

KiedyPytam

Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Po roku błądzenia po lekarzach i braku diagnozy czas pomyśleć o jakiejś klinice....
Wiem że jest kilka dobrych klinik we Wrocławiu ale która najlepsza? I do którego lekarza najlepiej?
Co powiecie mi o tej przychodni MadFemina? Ponoć jest dobra. Ale czy też się zajmują w niej niepłodnością?
Jestem spoza Wrocławia więc jak już dojeżdżać to chce w dobre miejsce.
Pozdrawiam :*

reklama
To jak będziesz mieć badanie drożności to wtedy idz do kliniki. Nie ma sensu, żebyś płaciła teraz za wizytę, na której dostaniesz zlecenie tego badania. A każdy lekarz zanim będzie próbować coś więcej to będzie chciał tego badania.

A mąż/partner jest przebadany?

reklama
My niepłodność leczyliśmy w programie na Weigla. Taki kompleksowy program, gdzie byliśmy badani przez ginekologa, androloga, dietetyka, endokrynologa i psychologa. Program był bezpłatny. Nie wiem czy jeszcze go prowadzą..

Nam się udało, zostaliśmy zdiagnozowani z sukcesem. :)

My niepłodność leczyliśmy w programie na Weigla. Taki kompleksowy program, gdzie byliśmy badani przez ginekologa, androloga, dietetyka, endokrynologa i psychologa. Program był bezpłatny. Nie wiem czy jeszcze go prowadzą..

Nam się udało, zostaliśmy zdiagnozowani z sukcesem. :)
Co to był za program. Dla kogo? A na Weigla to jakiś szpital czy jak? Jestem spoza wroclawia

Rozwiązanie
Invimed lub Polmedis.
MedFemina nastawia się teraz na ginekologia chirurgiczna, nie wiem jak u nich z lekarzami, którzy mogą pomóc przy niepłodności. Na pewno w mieście jest trochę dobrych lekarzy, ale wg mnie lepiej zgłosić się do kliniki, która w tym się specjalizuje. Klinika leczenia niepłodności to nie tylko in vitro, to też inne metody leczenia. Ja korzystałam z invimedu, przez prawie rok lekarz próbował nam pomóc w sposób naturalny, miałam mnóstwo badań, mąż też. Doszliśmy do ściany, okazało się że nic nie działa i konieczne było in vitro.
U mnie wyszły problemy z immunologia, po leczeniu immunologicznym udało się i mam córeczkę.
Cześć, czy mogłabym prosić o podanie informacji, gdzie chodziłaś do immunologa? Bo właśnie jestem na etapie szukania takiego specjalisty. A może inne Panie mogą polecić mi sprawdzonego immunologa?

Cześć, czy mogłabym prosić o podanie informacji, gdzie chodziłaś do immunologa? Bo właśnie jestem na etapie szukania takiego specjalisty. A może inne Panie mogą polecić mi sprawdzonego immunologa?

Doc. Pasnik z Łodzi. Dziewczyny tez polecają prof. Malinowskiego z Łodzi.
Wg mnie we Wrocławiu nie zbajdziesz specjalisty tej klasy, wiec warto wybrac sie do Łodzi.

Witam
Czy macie jakieś doświadczenia z dr Jolantą Omiecina z Zinvimef we Wrocławiu ? Jakie lekarza polecacie z tej kliniki ?
Tej Pani doktor nie zn

Ale z czystym sumieniem polecam mojego cudotwórcę dr Trzeciaka ☺️

Po 3 latach starań i wizytach u 9 lekarzy trafiłam totalnie zrezygnowana do doktora i tak jak na pierwszej wizycie mi obiecał, tak za 3 cykle byłam w ciąży 🥰

Może nie byłam też mega skomplikowanym przypadkiem, wystarczyły odpowiednie leki i zastrzyki. Ale i nadzieja która obudził u mnie Pan doktor.
Wcześniej jeździłam po całym dolnym Śląsku, po profesorach, wybitnych lekarzach i nikt nie miał na mnie pomysłu.

reklama
Tej Pani doktor nie zn

Ale z czystym sumieniem polecam mojego cudotwórcę dr Trzeciaka ☺️

Po 3 latach starań i wizytach u 9 lekarzy trafiłam totalnie zrezygnowana do doktora i tak jak na pierwszej wizycie mi obiecał, tak za 3 cykle byłam w ciąży 🥰

Może nie byłam też mega skomplikowanym przypadkiem, wystarczyły odpowiednie leki i zastrzyki. Ale i nadzieja która obudził u mnie Pan doktor.
Wcześniej jeździłam po całym dolnym Śląsku, po profesorach, wybitnych lekarzach i nikt nie miał na mnie pomysłu.
Do dr Trzeciaka nie ma możliwości się dostać , zaoferowano mi również dr Żórawski , czy ktoś był u niego ?

Do góry