reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

a oje wytesknione wakacje to znowu Hiszpania :)uwielbian :( ten kraj, jego kulture, Flamenco, kino, szczególnie filmy Pedro ALmodowara :) :) :) kuchnie i język - uczyłam sie 3 lata :) :) :) i Hiszpanów oczywiście na razie zwiedziłam tylko Katalonie ale dość dokladnie bo byłam tam 2 razy - pierwszy raz na miodowym miesiacu wtedy był Hotelik i inne luksusiki a drugi raz to z męzem za rok na stopa z Polski do Hiszpanii i pole namiotowe i mniej kaski na przebimbanie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ale za kazdym razem było super, choć wiecej przygód i wiecej poznanych ludzi to jak jechaismy na stopa ;D ;D ;D

a w tym roku chcemy pojechac bardziej na południe Hiszpanii może do Walencji, ale juz na pewno nie na stopa ;) ;) ;)
mam nadzieje ze sie uda bo w tym roku nigdzie nie bylismy :( bo ja miałam brzusio i nie chcielismy gdzies dalej ryzykowac i tylko jexdzilismy do rodziców i nad jeziorko niedaleko.

reklama
Siwasek - my dojechaliśmy na stopa do granicy Hiszpanii. Zdecydowalismy się zostac nad oceanem we Francji (czasu nam zabrakło na zwiedzanie Hiszpanii).
Nam się marzą wakacje w Nowej Zelandii albo na Kubie. Ale z racji posiadnia cudo-Filipa wybierzemy się w wakacje nad morze - polskie albo chorwackie.

Pozdr

Mnie sie marzy zobaczyc Japonie, ale to bardzo daleka perspektywa. W wakacje chcielibysmy jechac do Hiszpanii, albo na Seszele, bo mamy zaproszenie od kumpla, ktory tam mieszka. Moze w podroz poslubna tam pojedziemy ;D czas pokaze ;D

O widzę że wszystkie się rozmarzyły
mi się marzy jedna cała przespana noc,kufel piwa,drinkuś dobry,dobra muza i jedziemy......... ::) ;D ::)

dobrze gadasz ;D
oj chyba jutro kupię moje ulubione winko
różowe Carlo Rossi :D

ale sobie wątek wybrałysmy - wrócić do formy hehehe

reklama
Do góry