reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
dooooooooooobra, zabiorę Cię. ::) ::) Ale narty to jeszcze znak zapytania, bo jak będę dalej cycem karmić no to przeciez nie pojadę ;D ;D ;D

no to ja też pomarzę....
marzę o podróży do peru, a w ogóle mam upatrzony jeden domek na wybrzezu niedaleko Limy :) w zeszłym roku juz było tak blisko, cholerka nie wypaliło a teraz to za sto lat chyba...
jak wrócę z peru to koniecznie chcę zobaczyć bombaj  ;D

a tak realnie to dostałam zaproszenie na bardzo miedzynarodowego sylwestra we wrocławiu, studenci którzy byli w 2005 roku na stypendium w Wilnie wybrali sobie wrocław na ten wieczór, fajni ludzie więc jak babcia się zgodzi to tam uderzę.
sylwester w górach odpada, bo gór nie lubię i za daleko, poza tym na nartach radzę sobie średnio albo wcale. ale chciałabym się wybrać zimą nad morze.

a wakacje to zadowoli mnie bałtyk :)

Kurtka na wacie ;D
tak sobie wsponmiałam o wakacjach i teraz musiałam 3 strony nadrabiać
ale popłynełyście hehehe

latem to się udamy na wakacje
na nasz ulubiony Hel ;D - z tym, że nasze wakacje to kilkudniowy wypad, jeszcze nie byliśmy gdzieś dłużej jak tydzień

a marzenia wakacyjne.. ::)
kurcze nie wiem...
chciałabym pokazać córce jak nawięcej ciekawych miejsc, moje marzenia teraz tak wyglądają ;D

Melanie z dziećmi zalecane są dłużśze wyjazdy wakacyjne niz kilka dni bo taki maluszek dosyć długo się aklimatyzuje i zaleca sie wyjazdy wakacyjne na conajmniej dwa tygodnie, żeby dziecko zdążyło się przestawic i cieszyć wyjazdem. A nasze szkraby juz nie będą takie małe, będą bardzo ciekawszkie i takie fajne

reklama
Do góry