Motylkowa!
Fanka BB :)
Jest już lista zakwalifikowanych klinik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zainspirowałaś mnie zamówiłam sobie paczkę premomu z amazona. Jak uda się z iui to chyba codziennie będę sikaćDzień 11. Dzienniczek Ovitrelle ulega dewastacji
Myślę, że już jutro nie będzie nawet cień cienia.
I tak oto dziś uświadomiłam sobie, że mija kolejny rok tej bitwy
Wydaje mi się jakoś mało tych klinik wersus poprzedni dokument z ofertamiJest już lista zakwalifikowanych klinik!
Były 64 kliniki które spełniały kryteria progowe, a teraz jest 58 klinik na liście ostatecznej. Więc 6 klinik spadło z listy bo nie spełniły warunków formalnych.Wydaje mi się jakoś mało tych klinik wersus poprzedni dokument z ofertami
ja właśnie zadzwoniłam do warszawskiego Bociana i potwierdziła mi pani, ze wizyta na sierpień, którą miałam umówioną jest refundowana przez program. Mają miejsca na przyszły miesiąc jak coś, wiec jak któraś by chciała to daję znaćWydaje mi się jakoś mało tych klinik wersus poprzedni dokument z ofertami
Tym sposobem wiem, że kreska spada.Natomiast u lekarza dowiedziałam się, że jak w piątek będzie pozytywny test, to mogę lecieć na betę.Zainspirowałaś mnie zamówiłam sobie paczkę premomu z amazona. Jak uda się z iui to chyba codziennie będę sikać
Chodzę do Gdańskiego Bociana i jest na liście my na razie IUI. Pożyjemy, zobaczymy. Liczę na złoty strzałja właśnie zadzwoniłam do warszawskiego Bociana i potwierdziła mi pani, ze wizyta na sierpień, którą miałam umówioną jest refundowana przez program. Mają miejsca na przyszły miesiąc jak coś, wiec jak któraś by chciała to daję znać
my też IUI, mam nadzieję, że w przyszłym cyklu, jeżeli udało mi się wyleczyć te infekcje ( ale wolałam sobie zaklepać termin w razie W )Chodzę do Gdańskiego Bociana i jest na liście my na razie IUI. Pożyjemy, zobaczymy. Liczę na złoty strzał
Strach się bać że trzeba terminy rezerwować może błędnie wyszłam z założenia że jak da zgodę na IVF to mnie po prostu na to podepnąmy też IUI, mam nadzieję, że w przyszłym cyklu, jeżeli udało mi się wyleczyć te infekcje ( ale wolałam sobie zaklepać termin w razie W )