Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Protip, dzięki!Wiecie, że jak chce wam się płakać, a chcecie to powstrzymać (np jesteście gdzieś na mieście, sytuacja w której nie chcecie tego pokazywać) to wystarczy rozpocząć w głowie proste działania matematyczne? Nawet odejmowanie i dodawanie do 10. Aktywujemy inna półkulę mózgu i ta odpowiedzialna za emocje się wycisza, w rezultacie przestajemy płakać
Masz całkowite prawo do tego, żeby się nieskrępowanie cieszyć! Gratulacje! Myślę, że już możesz uciekać na mamusieAz mi glupio to wstawiac jak widze jakie jestescie smutne ..
ale zrobilam sobie pinka z rana dla pewnosci
Ciekawe! Sprawdzę na sobie, jak będzie ku temu okazja (o ile nie zapomnę )Wiecie, że jak chce wam się płakać, a chcecie to powstrzymać (np jesteście gdzieś na mieście, sytuacja w której nie chcecie tego pokazywać) to wystarczy rozpocząć w głowie proste działania matematyczne? Nawet odejmowanie i dodawanie do 10. Aktywujemy inna półkulę mózgu i ta odpowiedzialna za emocje się wycisza, w rezultacie przestajemy płakać
ja nie obczajam tych wykresow, co te kolory oznaczają, niebieski to temp a czerwony ?
sprawdze jeszcze bete w przyszlym tygodniu. Dzisiaj wyprawiam imprezke 30tkową bo weekend i az chce sie szykowacMasz całkowite prawo do tego, żeby się nieskrępowanie cieszyć! Gratulacje! Myślę, że już możesz uciekać na mamusie
Przyda się ta informacjaWiecie, że jak chce wam się płakać, a chcecie to powstrzymać (np jesteście gdzieś na mieście, sytuacja w której nie chcecie tego pokazywać) to wystarczy rozpocząć w głowie proste działania matematyczne? Nawet odejmowanie i dodawanie do 10. Aktywujemy inna półkulę mózgu i ta odpowiedzialna za emocje się wycisza, w rezultacie przestajemy płakać
Trzymam za Ciebie kciuki mocno, mam nadzieję, że nie pojawi się już nic, co Cię zaniepokoi. Zrobisz bety a potem będzie już tylko lepiejOd tej krwi nagle przeszło na minimalne różowe plamienie, a teraz jest czysto