reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

No właśnie ten pomiar wszystko psuje… 🙄 spojrzałam czy nie robiłam może później niż zwykle, czy nie zanotowałam jakiegoś przerwanego snu czy coś, ale nie 🤷🏻‍♀️ chociaż była jedna sytuacja nad ranem w Majówkę, ale nie pamiętam teraz który to był dokładnie dzień. Gdyby właśnie ten 4.05, to by mogło wyjaśnić tę rozbieżność…
Monitoring prawdę mi powie, chociaż wątpię żeby lekarz był w stanie dokładnie określić czy owu była wczoraj, czy przedwczoraj.

Mąż, widząc mnie w tym stanie, w którym teraz jestem, zapytał mnie co mogłoby mi pomóc, żeby poczuć się lepiej. Odpowiedziałam krótko: ciąża. Do takiego etapu to doszło…. Ale nie umiem zluzować. Na ten moment po prostu nie umiem. Ech… 😮‍💨
Nie znam tej aplikacji- nie możesz ustawić żeby nie brał pod uwagę temp z tego dnia?

reklama
Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
Gratuluje!🥰 mówiłam ze ten miesiąc będzie tym 😎

A ja się na rowerze wywaliłam :/ i to jeszcze z młodą w foteliku (na szczęście w kasku zawsze) getry podarte, kolana zdarte, młoda trochę strachu się najadła bo nic jej się nie stało w sensie fizycznym. Na rowerze jeżdżę od lat i nie pamiętam kiedy miałam "wypadek".... ciśnienie w kosmos podskoczyło :/.
Całe szczęście, że skończyło się tylko na otarciach i strachu.

Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
WOW! Lubię takie historie! ;)

reklama
Do góry